Haticeenurr Daha önce bir düşüğüm oldu pıhtılaşma yatkınlığım varmış özelde kan sulandırıcı yazan doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz
Aysedmr2 Haticeenurr anadolu hastanesinde burak hocaya gidiyorum. Bana kan sulandirici iğne başladı doğuma kadar kullanacağım. Çok da memnunum tavsiye ederim.
Hazalert Haticeenurr canım pıhtılaşma yatkınlığı ve düşük varsa her doktor zaten yazar diye düşünüyorum yazmıyorlar mı? Ben Eskişehir’de devlet hastanesine gidiyorum önceki gebeliğimde tansiyon sorunu preklemsi olduğu için doktorum rapor çıkardı sağlık ocağından raporum olduğu için yazdırıp alabiliyorum.
Haticeenurr İlk düşükte her doktor önermiyor bazı doktorlar kullanırsın bazıları kullanma dedi kafam karıştı üç genim heterozigot yani pıhtılaşma eğilimi olan genler bende riske atmamak için kullanmak istiyorum
Aysedmr2 Haticeenurr benimde 1 tane düşüğüm vardı. Burak hoca sorduğunda söyledim o da kullanmamın faydalı olabileceğini söyledi ve başladık.
GULLMOMMY Haticeenurr ca m bendese aynı sorun vardı şimdi kadın doğum doktor u rapor çıkartıyor öyle alabiliyorsun ben de şuan 9 haftalik hamileyim 4 haftaliken başladı şuanlik bir sıkıntı yok şükür zaten özelde ki doktorla görüşüp başlar sanada ben adetim geçmeden öğrendim hamile olduğumu hemen başladı bana geçmiş olsun