Neeikincimii Kukoss merhaba bende 7 haftaligim kasik ağrım çok oluyor ama bel ağrım yok şimdilik ama doktor normal dedi. Bende ekstra çok baş dönmesi ve halsizlik var, hiç bir şey yiyemiyorum tansiyonum çok düşük. Sizde var mı baş donmesi vs
Cigulibinnaz Kukoss evet çok aşırı oldu ilk 3 ay şuan 5 aylık olduk biraz daha rahat. İlk haftalardan beri magnezyum kullanıyorum doktorum yazmıştı ağrılarım olunca iyi geliyor
Kukoss Mucize0 yok canim aslinda 6 dan beri var bugun daha fazla geliyo agri yani onceden az gelir giderdi buyumemi diyolar buna
Birbebisannesi Kukoss bende şuan kasık ağrısından geberdim tüm gün… ama kanama yok diye bende evdeyim napcam bilmiyorum korkmalımıyım
Fndnr Neeikincimii bende 8 haftalığım bel Kasik ağrısından ölüyorum ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok herkes normal diyor ama ben korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum
betlulk05 Neeikincimii benimde 2. Gebeliğim 7. Haftadayım sizin gibi aşırı derecede başım dönüyo sanki bayılcak gibi hissediyorum birde çok halsizim hiç böyle değildi diğer gebeliğimde
Neeikincimii Fndnr benim ikinci gebelik ilkinde hiç böyle değildim bu ilkinden çok daha farklı ama doktorumda normal diyor etrefimda çoğu insanda da böyleydi. Aşırı bir kanaman olmadığı sürece endişelenme bence
Kukoss Fndnr bbek kese buyudukce yer acilirken agri yaparmis canim kanama olmadikca normal diyolar pazartesi kontrolum var sorcam ama tekrar
Fndnr Neeikincimii kanamam yok sadece bel kasik agrilarim var ve beni tedirgin ediyor bide tüp bebek tedavisi görüp hamile kalınca korkuyorum doktorum 1 ay sonra gel hersey normal dedi ama hormonlardan olsa gerek hep tedirginim
Kukoss Cigulibinnaz eksikligi esnasinda hamile kalininca da fazla hissediyomus kisi aynen canim ama bebek buyurkende oluyomus bu agrilar
Fndnr Kukoss sorup tekrar yazar mısınız doktorum herseyin normal ayın 19 da gel dedi o güne kadar nasıl beklicem bilmiyorum bide tüp bebek tedavisi görerek anne oldum daha bir tedirginim belim kasigim çok agriyor