S-nur1 Ben tüp bebekle hamileyim 15 hafta ıcındeyız çok isterim ileriki ayda bir tatil uzun yol vs doktoruma danışıcam sizlerde bir kısıtlama olmuş muydun olmadıysa kaçıncı haftalarda gitmek uygun
Innerglow S-nur1 ben 11 ci hafta da 7 saatlik yola gittim arabam la 2 saatte bir durup yürüdüm 15 dk devam ettim hep o şekilde önermişti doktor otobüsle giden var mı merak ediyorum doğrusu
Asi_07 S-nur1 8 ve 18 haftalıkken Ankara’dan Antalya’ya gitmiştim doktora danışarak uzun yolculuk olduğu için 2 saatte bir mola yapıp 10/15 dk yürümemi söylemisti öyle yaptım çok şükür sorun yaşamadım
5_erkek_annesi S-nur1 5 aylıkken 16 17 saatlik yol gitmiştim özel araba ile 2 satte 1 mola verip 10 dakika yürüyüp gitmiştim bu sefer 32 haftada uçakla gidicem Haziran’da 😍
erikarpuz S-nur1 ben 17. haftamda 2 saatlik yolculuk için izin alamadım bebeğim kontrolde 2-3 saat kendini açmadı top gibi kaldı kasılmış gibiydi o yüzden izin vermedi doktorum 😭
susaMom_ S-nur1 Canım naptın gittin mi bende temmuzda planlıyorum 15 haftalık oluyorum muğlaya gideceğim 8 saatlik yol bize her dinlenmede 10-11 saat olur zaten
S-nur1 susaMom_ Yok canım gitmedim 18 haftalık olduk eşimin yıllık izni için düşünüyordum o da 22.haftama felan geliyor doktoruma da soramadım daha
Esma006 S-nur1 düşük riksin vs kanaman vs yoksa sanmıyorum doktor izinnvermes 35 den sonra izin vermiyor genellikle
Tazeanne2016 26 haftalık hamileyim geçen hafta bayram için 8 saatlik yolculuk yaptım ama 2 saatte bir mola verdik bol su içmeye çalıştım , günün sonunda evet yoruldum ve biraz ağrım oldu , herkesin bünyesi farklı tabi
Y-a-k 20 haftalık hamileyken 4 saatlik uçak yolculuğu yaptım. Sonrasında bir hafta süren karadeniz turu yaptım. 26 haftalıkkende yine 4 saatlik uçak yolculuğu yaparak evime döndüm. Şuan 29 haftalığım herşey yolunda gidiyor çok şükür.
susaMom_ S-nur1 Anladım canım nasip olursa bende doktordan onay aldıktan sonra rezervasyonumu yaptırcam
Y-a-k S-nur1 hayır canım doğal oldu çok şükür🙌🏻 allah isteyen herkese kolay yoldan nasip etsin inşallah 🤲🏻
S-nur1 Esma006 Ha yok kuzum çok şükür ben bir kanama vs yaşamadım hiç bir riskim kısıtlamam da olmadı 😀
Mrvuste Hamile olduğumu öğrendiğimden beri her ay bir yere gidiyorum.Yol uzunsa yola çıkmadan doktorum son kez bir kontrol ediyor ve bu şekilde onaylıyor.4 aylıkken 10 saat uçak yolculuğu yaptım ve geri döndüm.5 ve 6. Aylarda da tatile gittim.Yol uzunsa 2 saatte bir yürüyüş yaptıktan sonra bir sorun olmuyor.Ama tabiki yola çıkmadan doktora baktırmakta fayda var.
Mrvuste S-nur1 Benimki tüp bebek için hastaneye karar vermişken doğal yolla kalınan bir hamilelik oldu.Hamilelik sürecimde risk bulunmadığı için gezebiliyorum.Tüp bebekte farklı bir değerlendirme oluyor mu bilmiyorum ama her seyahat öncesi doktora gidiyorum o uygun derse yola çıkıyorum.