bebisinannesi1 Kızlar bebis 30 haftalik 1400 ve çok zayıf sıkıntımız şu ki şimdiden acilmamiz var 1 cm doktor erken gebelik riski dedi ve bebek daha tam gelişmedi ne yemeliyim nasıl kısa sürede kilo aldirabilirim bebeğe:( çok üzülüyorum yavruma
Serap09 bebisinannesi1 tahin pekmez ye haftada 400 gram alıyor o şekilde ıspanak kavurtun yiyin günde 2 yumurta bolca kaşar boş boş yiyin
3_bebelianne bebisinannesi1 Benim 30haftada 1600iyi dedi doktor 200gram var aralarında nasıl çok zayıf anlayamıyorum bence normal
GirlandBoy_Mom bebisinannesi1 benimde 29+6 da 1500 du bence normal yani 30+5 de 1700 dü endişe etme yani
anneoluyorumm13 bebisinannesi1 sabah muz kaşar peyniri öğlen bir tabak çilek yada kiraz ayran Akşam kavun karpuz kuruyemiş Şekerin varsa bu plan tutmaz ama şekerin yoksa bebeğe baya kilo aldırıyor bunlar
Ayfat90 bebisinannesi1 ceviz, badem, kaşar peyniri, yumurta, bol protein bu şekilde okumuştum burdaki bi gönderiden
hamcokelek33 bebisinannesi1 kaşar kesinlikle, muz armut, bide ben coco pops çok yiyordum ne zaman abartsam o hafta çok kilo almış oluyordu. Sonra burda da okudum kilo aldırdığını söylemişler yanlış yönlendirmek istemem ama bi araştırın isterseniz
Berrakk39999 bebisinannesi1 çok zayıf değil üzmeyin kendinizi benim 4 gün gerideydi bebeğim bu kontrolde gününü yakalamış süt muz yulaf tahini blenderdan geçirip için inanın çok işe yarıyo
Nurbesteee bebisinannesi1 kuruyemiş, avakado, yumurta, kaşar peyniri ye bol bol aklıma gelen bunlar şu an bide vitaminlerini düzenli al
Sulegull bebisinannesi1 öncelikle sakin ol benim bebeğim 30 hafta 1500 kg doğdu evet öyle olmasın tabi ama olsa bile korkma kaşar kefir yumurta kg yapıyor kg yapcam derken de tansıyın çıkmasın dikkat et
bebisinannesi1 Sulegull Benim De acilmam olduğu için erken doğum riski var dedi peki bebeğiniz nasil şimdi iyi mi doğduğunda kuvez de kaldı mi ilk gebelik olunca çok korkuyorum:(
Bby21 bebisinannesi1 Benim bebis 33 haftalık 1900 çıktı :((( doktor 2100 olması gerekiyordu dedi beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bende
Sulegull bebisinannesi1 şuan 5 yaşında benimde ilk bebeğim di çok zor bir süreçti şimdi hamileyim yine aynı risk var doğum yakın bakalım hayrlısı sizde korkmayın Allah’ın dediği olur
busrademirerol bebisinannesi1 tahin yiyin tahinli helva bir de sahanda yumurta 2 tane ya da haşlama 2 tane yanına sa bir bardak süt 🥹🫶