Fly3636 Kızlar ilk gebeliğim haftam 27+6 hareketlerini çoktan hissediyorum ama bebeğimin çok hareketli olmadığını düşünüyorum yada tecrübesliğimden öyle geliyor .Sizde durumlar nasıl
3_bebelianne Fly3636 valla benim oğlumda çok hareket etmezdi gayet sağlıklı bir çocuk olarak doğdu kimisi çok abartıyor bu hareket mevzusunu gün içinde hareket ediyorsa sıkıntı yoktur
mehtapdnz 25+6da yim benim bebişde öyle herkes cok hareketli öyle yapıyorum böyle yapıyorum hareket ediyor diyor 19.haftadan beri birgün hareket etse ertesi gün yok bu haftada 2 gün hareketliydi sonrasi yine yok bebişlerimiz cok uslu olcak galıba🙄🫠
Fly3636 mehtapdnz Tabiki temennim uslu olması bazen bazı postlarda çok hareketli vs diyince acaba bir sıkıntımı var diye tedirginleşiyorum
Fly3636 3_bebelianne Benimde erkek bebiş bazen insanlar şöyle hareket ediyor böyle ediyor diyince bi acaba sıkıntımı var die korkuyor insan .Gün içinde bir kaç defa hareket ediyor 🥰
3_bebelianne Fly3636 Canım şimdide uslu 😊kendi kendine oyun kurar öyle devamlı ağlamaz yaşıtları ile uyumludur ağırbaşlı bence benim oğlum uysal seninkide öyle olur