ilaydakaya-21 Kızlar merhaba ilk gebeliğimde gebelik şekeri vardı tekrar hamileyim bunda da gebelik şekerim var az önce ölçtüm 200 çıktı her gün ölçüyorum çok yüksek çıktı acaba iş yaptım ondan mı bilmiyorum nasıl düşürürm
ppmerlina ilaydakaya-21 bitanem benim babamda diyabet var. Şekeri çıkınca hemen uzandırırız. Mümkünse tarçın ye. Sütün üstüne dökebilirsin öyle yiyebilirsin. Bol bol su iç arka arkaya 2-3 bardak iç. Şimdi en acil en hızlı şekilde bunları yap
Fatmadmr37 ilaydakaya-21 benim de 2. Gebeligim ve gebelik sekeri çıktı yine ilk kızımda da çıkmıştı. Diyet ile düşürdüm cok şükür şuan en yüksek 130 lari görüyorum. Mutlaka hamur işlerini, ekmegi, pirinci, şekeri kesin. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışın.
ilaydakaya-21 Asya1122 hiç bişe kullanmıyorm doktor insülin başlancak dedi az önce görüştüm ilk gebeliğimde de kullandım insülin
Fatmadmr37 ilaydakaya-21 evet sekerin halsizlik yaptığını söylüyolar. Uyku ve baş ağrısı da yapabiliyor. Benim de gerçekten bas ağrım cok vardı bir ara seker çıkacağından emin gibiydim bu yüzden. Dikkat ettiğimden beri çok şükür ağrı da geçti. Sizde dikkat ettiğiniz sürece umarım normale döner.
Mavro Geçmiş olsun. Şeker halsizlik yapar. Bol su tüketin. Diyetsiyenle görüşme imkanınız varsa diyet yaparak şekeri düşürebilirsiniz böylelikle de insülin kullanmanıza gerek kalmaz. Çok şükür ben öyle atlattım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah