GizemHamza34 Gzlnn canım uyuşturmadan dolgunu yenileyebilirler doktorunun onayı olmadan bir işlem yapmazlar
EsoMom_ Gzlnn son üç aydasın sanırım canım zor ama tuzlu su ile gargara yapıp ağrı olan dişine yanağına buz koyarak geçirebilirsin benimde öyleydi
GizemHamza34 Gzlnn kanal yapmazlar benim de dolgum düşmüştü kanala gerek kalmadan temizleyip yenilediler ağrım geçti
Blackkk Ben 3. Ayımda 2 ön dişime kanal tedavi ve dolgu yaptırdım antibiyotik dahi verdi doktorum çünkü aşırı ağrım vardı diş doktorum da çok anlayışlıydı röntgen vs çekemedi ama 3 ay boyunca ilgilendi uyuşturma iğnesi de yaptı iğne bebeğe geçmez dedi
Blackkk Ağrıyan dişin üstüne karanfil yağı sürdüğün an geçiyor sızlama birkaç saat de olsa ben öyle dayandım
EsoMom_ Gzlnn buz kompleksi yap iltihap çekiyor buz eriyordu diğer kalıbı alıyordum sürekli tuzlu su gargara yapıyordum iki gün uyuyamadığını biliyorum 7. Haftaydı öyle yapa yapa 11. Haftamda yine ağrı yapmıştı dolgulu dişim hemde yine aynı şey yaptım üç dört gün yaptım sonra agrı kesildi