Sudee01 Buse4161 Allah’ım ya sağlıklı olsun yeterki cinsiyetin ne önemi var ya çocuğu olmayan annelerimiz ne yapsın ?
nurbaharss Buse4161 https://i.hizliresim.com/tuugs2s.jpeg?_gl=1*1gwq0es*_ga*Nzc4NzQyOTk2LjE3NDc0MDczNjk.*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NDgxMDA5NTYkbzMkZzEkdDE3NDgxMDEwNjkkajU2JGwwJGgwJGRTYXhKY3d4eVlJWjFQdWdDZDM1NUpBb0lqVlRwdzAyZ1hR 9 haftalık
Buket-izmir Buse4161 bak tam olarak onları utandıracak cevabı vermişsin şuan burda. Bende cinsiyet belli olmadı henüz nasip olurda olursa ve bana negatif basan biri olursa eşimin spermi belirliyo dicem. Biraz mahrem herkesin ağzını kapatır :D
edabolukbasi3- Buse4161 hahahah kız tövbe yarabbi bazıları cidden salak sanki sen belirliyorsun cinsiyeti azıcık kitap açıp okuyun elinizde son model telefon girin internete bakın burada kaynana çekiştireceğinize
betic Buse4161 ay başımıza gelen sanki saraya veliaht Doğuracaklar benim oğlum olacak mesela Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla büyüteyim başka bir dileğim yok cinsiyeti ne olursa olsun aynı sevinecektim
Birhayalimvr Buse4161 Allah akıl fikir versin başka birşey demiyorum burada anne olmayı hasretle bekleyen tonla insan varken bunlar bebeginin cinsiyetini beğenmiyorlar insan oğlu cidden çok nankör ya
KLORAKHANIM Buse4161 2. Usg atana gay desen ya her iki tarafın da gönlü olur, de büyüyünce karar vericekmiş
Burnosunn_annesi Buse4161 bir tek bana mı böyle soru geliyor zannetmiştim yanılmışım gel sarılalım ki bende tahmin diyorum kesin değil genelde çıkıyorda ama ne bileyim🤣🤣🤣