Asortikhanim 1kopek1bebek oyyy ciddi misiniz çok geçmiş olsun eşim bu konuda çok katıdır umarım yaşamam böyle bir şeyi siz nasılsınız şuan nasıl oldu
1kopek1bebek Asortikhanim ben iyiyim gebeliği öğrendiğimden beri asla yaklaşmıyorum ilaç veremezler korkusundan
Ahsenmira ppmerlina bu kızçede benimle üç küsür senedir ama kıskanç😅 nasıl olacak bakalım bana aşırı bağımlı 😊🐾
Eslem2112 ppmerlina çok tüylüler pikachumda öyleyldi allahım öptüğümde sadece tüy öpüyormuşum gibi çok özledim onu ya 🥺
Eslem2112 Ahsenmira çok tatlı çok temiz 🥰sokak hayvanları sahiplenmek gerçekten tebrik ederim sizi sizin gibi duyarlı merhametli insanların çoğalması beni çok mutlu ediyor hayvana merhameti olmayanın insana da olmaz hep buna inanıyorum
Balbebek012 senem-yabaci bence siz onların evinde yaşıyorsunyz ahahaha 😂😂 ya bunlar ailece yerleşmiş eve 🥰🥰🥰 yerim bunları çok şekerler
senem-yabaci Balbebek012 giremedikleri bir salon var orada da kuşlar var 😂 her yer onların. Özel balkonları bile var normalde fileye gerek duymadık ama yavrular doğunca çok meraklı oldular mecbur kaldık 😂