Eren1 Mariam1 Mariam1 erikarpuz Alya05 ABusraaaa Buse4161 Birhayalimvr Leylalarr halitefe Grimsi YyyyYasemin Hatice_11 Birhayalimvr aysgl3306 Tatlisanne42 2205 Kızlar kürtajdan sonra keseyi kaba aldılar patalojıye bebeği gönderdiler zaten fasulye kadardı göstermedi doktorda uzaktan gördüm devlet hastanesıydı daha sonra acaba patalojıden kendım teslım alamazmıyım ? gömmek isterim açıkcası bilgisi olan var mı ? maille devlet hastanesine yazdım ama acaba bılgısı olan var mıdır diye burdan sormak istedim bırde patalojıye galıba iltihabı bır durum enfeksıyon var mı diye bakıyorlarmış neden olduğuna bakmıyorlarmış doğrumudur ?
halitefe Eren1 evet aslında alınan şey bebek mi başka bir oluşum mu diye bakıyorlar rutin yapılan birşey ama bebek kaybıyla ilgili bir bilgi vermiyor patalojiden sonra vermezler zaten bişey kalmıyor alsan bile ne yapacaksın haftası çok küçük bebek gibi değildir bundan sonra bir perinatoloji uzmanına git trombofili paneli testi yaptır ve ikinci gebeliğini sakın rastgele deneme normal kadın doğumcuyada gitme tavsiyem
erikarpuz Eren1 ay evet canım patolojide materyal cinsine bakıyorlar ne yazık ki ama artık vermezler çoktan patolojide örnek almaya başlanmıştır bile ben devlette de özelde de kürtaj oldum ikisi de patolojiye aldı çok küçük olduğu için alma gibi bir durumumuz olmadı açıkçası 3. olsaydı genetiğe gönderecektim ben de ama çok şükür sorun olmadı bence genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptır rahim filmi çekin ve eşim dna hasar testi versin
2205 Eren1 sanmıyorum veriliceğini çok küçük zaten kan pıhtısı gibi görünüyor 4 5 aylık olsa alabiliyorsun da bu kadar küçük olunca zaten direk gidiyor
aysgl3306 Eren1 evet çok küçük olduğu için incelemesi de ona göre oluyor dediğim gibi bana sebebi bilinemeyen durum gibi şeyler söylendi sadece ve ben almak istemedim daha doğrusu talepbetmedim o konuda bilgim yok
Eren1 halitefe erikarpuz 2205 aysgl3306 Evet zaten kaba aldığında hep kan dı ne bıleyim kızlar rabbım kımseye yaşatmasın cok zor öyle olması hep aklımda hep kalbımde hissediyorum
halitefe Eren1 hiç üzülme 2 kaybım var bir sağlıklı oğlum oldu yine hamileyim sadece acele etme iyi bir doktor ve gerekli testleri yaptırıp gebelik yap
Birhayalimvr Eren1 canim ben kurtaj oldugumda sadece patolojiye gitti ondada neden kalbi durdugu cikmiyor zaten. Haftasi kucuk oldugu icin genetige gondermediler bile bende incelenmesini istemistim arastirmada kurtaj olmustum ama gondermediler malesef eger buyuk olaydi gomulmesi icin zaten soruyorlar ama sana verirler mi hastanede calisanlarin vicdanina kalmis birsey bence ben almamistim gormekte istemezdim zaten
Eren1 halitefe gerekli testler ne oluyor canım ılkez başıma geldi valla ellimde değil üzülüyorum bugünde aşırı kanamam var ağrım var bıraz
halitefe Eren1 trombofili paneli, kromozom analizi, bağışıklık testi, romatizma testi bunların hepsi kayıp sebebi tabi doktor duruma göre ek şeyler isteyebilir mutlaka Perinatoloji uzmanına git normal kadın doğumcuların çoğu bu konuda yetersiz
Aysecan0335 halitefe romatizma düşük yapıyormuymuş bilgin varsa bilgilendirirmsn çok merak ettm 2 düşüğüm vardı benimde
halitefe Eren1 özelde ücretli ama çok pahalı testler değil devlette 3 kaybım var dersen ücretsiz yapılır ama sonuç çıkması falan biraz uzun sürer
2cocuk2kopek Eren1 9 . Haftaya kadar kalp atışı olmayabilir bu normaldir . 1 hafta sonra çağırdığı zaman gidin yada farklı bir doktora görünün
Eren1 2cocuk2kopek canım iki kez kalp atışını dınledık bırkere karından zaten karnımdan açılmalarımdan dolayımı nedir zor görünüyordu ılkındede vajınal ıkısınıde özelde dinlemiştik cokta sağlıklı dedi beş gün sonra devlete gittim kalbı durmuş dedi özele geri gittim evet dedi muanede kalbı bugün veya dün yenı durmuş dedi
bsrm Eren1 tam olarak aynı seyi yaşadım sizinle . Bu ikinci benimde aynı haftalarda düşüyor. Rabbim yardim etsin herkese
Eren1 bsrm âmin cnm halen atamadım üzerimden cok zor bır durum hakketen abartıyorsun dıyorlar ama herkes aynk tepkiyi vercek diye birşey yok benm canımdan can gitti kalp atışlarını duydum çabaladım