Eren1 Alya05 ABusraaaa ABusraaaa Buse4161 Leylalarr Birhayalimvr Grimsi YyyyYasemin Kızlar geceden bu yana hafif regl sancısı birde kahverengi koyu kanamam olmuş az bırde affedersiniz demir tozu şeklinde ufak ufak kan tozları gelıyor düşük başladı mı ? Yarın zaten doktora giderim erikarpuz
erikarpuz Eren1 evet canım büyük ihtimalle vücudun atıyor geçmiş olsun yerinde olsam hastaneye giderim kürtajla aldırırdım daha rahat olursun
Hatice_11 Eren1 çok geçmiş olsun canım . Benim kuzenimde de de kist vardı o şekilde kayıp yaşamıştı kisti aldirdiktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldı gebelikte kist baya sıkıntı.
Eren1 Hatice_11 sağol cnm benım birde kist patlamış karnımda hamile kaldım ve sıvıyı almak için birşey yapmadılar 😞
Eren1 erikarpuz yarın zaten muane olcam cnm özelde hastanedekı doktor ilaç ile yapacam dedi ilaçtan korktm sancı oluyormuş çok
Eren1 ABusraaaa yarın gidecem canım inşallah ama kendım düşürsem daha iyi kürtajdan aşırı korkuyorum ınanırmısın belkı okada rabartcak birşey yok ama aşırı korkuyorm
erikarpuz Eren1 evet zormuş ben de iki kere kürtaj oldum birini devlette diğerini özelde ikisinde de ilaç kullanmadım hemen kürtaja aldılar hiçbir şey hissetmemiştim
Eren1 erikarpuz erikarpuz canım işte bana ilaçla dedi devlet bır bakayım bırkaç etrafımdakı ınsan kendımız düşürdük dedi umarım benımde öyle olur olmazsada yarın özele gidiyorum bakcam doktor ne diyecek bana ilaçla uğraşamam ağrı oluyorumuş ve zaten parça yine kalıyor kürtaj yapıyorlarmış kalan parçalar için Çoookk geçmiş olsun sebebini araştırdınız mı peki
erikarpuz Eren1 çok teşekkür ederim canım evet rahim filmi çekimdim tıbbi genetiğe gittim az miktarda pıhtılaşma çıktı ama 3. gebeliğim şu an kan sulandırıcı kullanmadan sağlıkla ilerliyor çok şükür denk gelebiliyor yiyecek ekmeği yokmuş her şey Allahtan
Eren1 erikarpuz çok geçmiş olsun maşşAllah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende hayırlısıyla bu süreci atlatsam kafam gerçekten çok karılıyor coo korkuyorum
Eren1 Hatice_11 erikarpuz 2205 Birhayalimvr Kızlar daha fazla dayanamadım Hastaneye gittim zaten kağıdım vardı yatırdılar direk çatala alıp çıkardılar rahmım zaten açılmış uçtaydı ama suan ağrım hafıf var kan verdim patalojıye gitti gözümün onunde gördüm bebeğimi 😒
Eren1 Mariam1 Mariam1 erikarpuz Alya05 ABusraaaa Buse4161 Birhayalimvr Leylalarr halitefe Grimsi YyyyYasemin Hatice_11 Birhayalimvr aysgl3306 Tatlisanne42 2205 Kızlar kürtajdan sonra keseyi kaba aldılar patalojıye bebeği gönderdiler zaten fasulye kadardı göstermedi doktorda uzaktan gördüm devlet hastanesıydı daha sonra acaba patalojıden kendım teslım alamazmıyım ? gömmek isterim açıkcası bilgisi olan var mı ? maille devlet hastanesine yazdım ama acaba bılgısı olan var mıdır diye burdan sormak istedim bırde patalojıye galıba iltihabı bır durum enfeksıyon var mı diye bakıyorlarmış neden olduğuna bakmıyorlarmış doğrumudur ?
Eren1 erikarpuz çok teşekkür ederim cnm hiç kanamamda gelmşyor sadece affedersin küçk abdeste yanma ve ufak böyle toz gibi kan gelıyor ve rengi aşırıı koyu kahve normal mi düşük mü bu doktora yazdım düşük dedi ama içim rahatlattcak derece ılgılenmedi
Hatice_11 Eren1 çok geçmiş olsun canım benim çok zor bı durum yaşayan anlar . Rabbim en kısa zamanda sağlıkla almayı nasip etsin 🤲🏼 Anestezi vermediler mi .
erikarpuz Eren1 canım çok geçmiş olsun Rabbim yerini sağlıklı bebeklerle doldursun insan gerçekten çok kötü oluyor ama hamdedip önümüze bakmaktan başka çaremiz yok Allah acını hafifletsin ❤️
Tatlisanne42 Eren1 ya şuan görüyorum geçmiş olsun Dirk nasl yatırırlar senin iznin varmiydi peki buna
bebek_29 Eren1 çok geçmiş olsun insan ölü bebeğini görünce o başka bir acı Rabbim birdaha yaşatmasın🙏🏻 ilk çocuğunuzmuydu?