Birbebisannesi Gece uyutmadı beni regl sancısı gibi sabaha kadar oturdum korkmam gerekir mi? Kanamam yok. Ama ara ara geliyor ve canım çok yanıyor. Bu dün gece başladı.
Svsbeyza Birbebisannesi benim de o şekilde 4 haftalığım ara ara oluyor bugün de belime vurdu belim ağrıyor kramp şeklinde karnıma giriyordu ağrı
1kopek1bebek Birbebisannesi kanama yoksa ağrılarınız çok normal. 22. Haftaya kadar ağrılarım devam etmişti rahim büyümesi ile alakalı bir durum.
susaMom_ Birbebisannesi Canım sürekli ve şiddetli ağrı normal değil ara sıra gelen ağrı normal oluyor canının çok yanması normal değil hastaneye gittin mi
Birbebisannesi BengiK evet ağrı hep var ama dün gece bayılacak kadardım. Simdi ise hafif hafif vuruyor. Korkmalı mıyım?
Fndnr Bende 8. haftadayım aynı şekilde benim de hem sol hem sağ kasigim ağrıyor ilk gebeliğim olduğu için fazla bir şey bilmiyorum ama kalkınca kasiklarim çekiliyor sanki korkmalı mıyım bilmiyorum bilgisi olan yazabilir mi
BengiK Birbebisannesi yani agri olmasi normal ama o kadar siddetli olmasi normal olmayabilir. Belki agrinesiginiz farklidir. Kontrol ne zaman? Su an ne durumdasinzi?
simplezeynep Birbebisannesi benim de 8+4 ve bu akşam yemek yedikten sonra kasıklarıma ağrı girdi çok şiddetli değil ama ayaktayken ve oturur pozisyonda ağrı giriyor ama uzanınca daha hafifliyor gibi
Sevdasrv simplezeynep o genelde gaz sancısından oluyor aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben de nektari kayısı ve zeytinyağı tuketmemi soyledi doktorum
Birbebisannesi 1kopek1bebek tam regl günümde oldum. Bazıları hamileyken regl sancısı cekiyormus sanırım
Birbebisannesi susaMom_ gitmedim ama sadece o gün şiddetli oldu o günde regl günümdü. Biraz araştırdım hamileyken regl sancısı bazıları cekiyormus regli gününde
susaMom_ Birbebisannesi Şiddetli ve sürekli diyince korktum yumurtlama dönemlerinde de ağrı olabilir regl dönemlerinde de hafif olur seni çok rahatsız etmez ara sıra şiddetlenir sonra hafifler gibi düşünebilirsin
Birbebisannesi susaMom_ benim normalde reglim acillik oluyordu. Yani ilk gün bayılırdım okdr kötü. O yüzden dedim o sancım şiddrtli olmus olabilir.