3_bebelianne Denizz43 Geçen sene kuşadasındaydık onu hatırlar yad ederim 🤣😂temmuz ortasında bebek geliyor öncesi eşim izin alamaz o yüzden bakalım hayırlısı seneye artık
Helinasel_ve_elifnehir Bayramda annemlere gıdecem riskli gebelik geçiriyorum iki kızım var onlarla zor oluyor diye Temmuz’da gelicem Temmuz’un sonu ağustosun ilk haftası doğumum var temmuz 18 19 da kaynımın düğünü var nasıl olucak bilmiyorum
Asi_07 Denizz43 Antalya’ya gidicez nasip olursa ailem orada hem ziyaret hem tatil olacak her sene olduğu gibi
Mavili1480 Denizz43 Çok istiyordum ama 8 aylık gebeyken çok zor olur evde olmaya mahkum doğum yakın 🥹
Canan1991 Mavili1480 al benden de o kadar valla bu sene balkonlara bile çıksak çok şükür dicem valla seneye artık Allah nasip ederse
Mavili1480 Canan1991 Valla öyle canım dışarıya çıksam nefes nefese kalıyorum tatil yerlerinde o kalabalığa asla gelemem 🤦♀️
Canan1991 Mavili1480 kesinlikle katılıyorum bu gün hava almak için dışarı öıktık nefes nefese gezdim eşim çok güldü ne o eskiden fıldır fıldır gezerdin şimdi iki adım attın nefes nefese kaldın dedi
ikibaloglanannesi Denizz43 Çanakkale tarafına gitme planımız var bayram sonrası eşim ben büyük oğlum ve küçük oğlum. Hem küçük oğlum da 3 aylık oluyor temmuzda🤍
Mavili1480 Canan1991 Yaz hamileliği zormuş ilkinde erken haftalarda yaza denk gelmiştim şimdi son aylar aşırı zor evden adım atasım gelmiyor 🥲