Meri_0861 Sevgili anneler merhaba ben 7 haftalık gebeyim ve bir haftadır bulantı halsizlik durumunu yaşıyorum çok zorlanıyorum sizlerle paylaşmak istedim sizinde böyle oldu mu geçer mi sizce fikirlerinizi merak ediyorum
adatuna Meri_0861 ben ilk gebeliğimde 5 ay çok yoğun yaşadım sonra azaldı ama doğuma kadar kusma devam etti. Şimdi 9 haftalık hamileyim yine devam. Zamanla azalıyor ama herkeste farklo
Leontiine Meri_0861 bende 7 haftalık hamileyim aşırı derecede halsizim hiçbir şey yapamıyorum. Bir kere istifa ettim bulantım çok yok ama hep tokluk hissi var ve midem hep rahatsız :(
Chefff Benimde bu haftalarda oldu mide bulantısı halsizlik 12+4 mide bulantim devam ediyor kisiden kişiye degisiyor ama
Meri_0861 Leontiine Leontiine aynı şeyleri yaşıyoruz ve haftamız aynı inşallah iyileşiriz ve sağlıkla alırız kucağımıza adatuna inşallah bu hamilelikte aynı şeyler olmaz hemen iyileşirsiniz
Dryclb3 Meri_0861 Prilam Dr 10mg bana bunu verdi doktor çok rahatlattı beni , sağolun sizede geçmiş olsun
minikari Meri_0861 ara ara geçiyor sonra geri geliyor geçen hafta iyiydim bu hafta geri başladı Prilam dr diye ilaç yazmıştı doktorum onu kullanıyorum ama o da etkisiz ona rağmen midem bulanıyor ya 😒😔 yemek yesem ayrı dert yemesem ayrı
Meri_0861 minikari hormonlar arttığı içinmiş sanırım sağlıklı süreç oldupu için bulantı artıyormuş inşallah sağlıklı olsunda geçer bunlar
Aaayseeert Bende 7. Haftamdayım 1 haftadır falan benim de çok arttı yani sabahları genel de midem çok bulanıyor bazen yemeklerden sonra hazımsızlık oluyor bulanıyor falan