Turuncukelebek Esra7288 benimde 2 oğlum var küçücüğü 20 aylık o yüzden hamilelik sürebildiği kadar sürsün istiyorum çünkü biliyırum ki doğurunca hayatım ilk bir yıl daha kötü olacak uykusuzluk vs🥲ben çok halsizim o yüzden evi bok götürüyor ama ciddi anlamda nasıl temizlenecek bilmiyorum
Esra7288 Turuncukelebek yok mu akrabalarınızdan biri el atsın size ben gurbetteyim benim kimsem yok mecbur herşeyi ben yapmak zorundayım
5134 Fatmandrsv Esra7288 Bende 4.ye hamileyim İlk aylarda zorlandım ama şimdi Elhamdülillah iyiyim 33 haftalığım işler de olduğu kadar yapın çocuklarınıza vakit ayırın.Yemek yapın karınları tok oldumu işide iyi hissettikce yaparsınız.Rabbim kolaylık versin hepimize kardeşim 🤲🌹
Fatmandrsv 5134 öyle vallahi karınlarını doyuruyorum şükür gerisi yalan şap. Çalışıyorum birde ben. O yüzden bu günler geçecek umudu ile pislik içinde 😂
Esra7288 5134 ayyy amin amin maşallah sona yaklaşmışsınız ben daha bugün altı haftalık oldum nasıl geçecek bilmiyorum zaman aksın istiyorum
5134 Fatmandrsv Aman olsun siz sevginizi eksik etmeyin işler yalapşap olsun herşey hallolur ve geçici vakit çabuk geçiyor şikayet arttıkça problem artıyor o yüzden biz annelerin modu iyi olursa herşey kolay olur 🥰
Turuncukelebek Esra7288 aile apartmanında oturuyorum ama ablam falan hiç. Gelmez arada bir nasılsın die arar oğlum ablamı apartmanda bile görünce yabancı sanıp arkama saklanır o derece🤣annemde 70 yalında zor yürüyor şanssızım yani kayınvalidem desen büyücü🤣🤣ve Sezaryen olucam sizin çocuklar kaç yasındA
5134 Esra7288 Rabbim sağlıklı afiyetli kolayca geçirmeyi nasip etsin.Saglicakla kucağımıza alalım hepimiz 🤲🥰
Esra7288 Turuncukelebek benim biri 9 biri 6 yaş canım ablan nasıl gelmez aynı apartmandasınız bide aranız açık heralde benim burda bir komşum bile yok kocam desen on beş günde bir pazar izinli çocuk ,market ,iş ,okul ,park herşey bana bakıyor maalesef
Turuncukelebek Esra7288 kovanız ne iş yapıyor ki 15 günde 1 izinli yok ablamla aramız açık değil ama yapısı öle kendi kocası cocugu dısında bizle gelip gitmez ama mesela 23 yasındaki kızı hergün bana msj atar teyze napıosun die sizinde çocuklarınız büyükmüş aslında yardımgı olmuyor mu size
Esra7288 Turuncukelebek ben yurt dışında yaşıyorum eşim burada inşaat mühendisi burada Türkler on beş günde bir izinli olur