Yineyenidennn Oznurozkatarr mide bulantıları ile geçiyor :( halsizlik te var üstüne 7. Haftadan selamlar
ssnur Kızlar ben 6+1deyim ama sürekli açım, öyle bir açlığa uyanıyorum ki gün içinde ne yersem yiyim acıkıyorum normal mi ne zaman geçer
Oznurozkatarr ssnur bende böyleydim azaldı şimdi iştah yok öyle canım yemek tarzı şeyler hiç istemiyor hatta
Oznurozkatarr ReyHalVe21 otrivin kullanabilrsin çok rahatlatıyor valla evet benimde hamilelik yaz dönemine geliyor Allah yardımcımız olsun ❤️
Oznurozkatarr anneoluyorumm13 ay tüp bebek diye iş yapamıyorum sonra da ağırlaşınca yapamam herhalde ben bu süreçte yapamam 😂😂😂
Mrvbs Oznurozkatarr merhaba diğer mesajlarınızda gördüm sizdemi tüp bebekle hamile kaldınız, benimde tüp bebek ☺️ acaba tüp bebek olunca kanama risk vs daha fazla mı oluyor diye soruyorum
Oznurozkatarr Mrvbs evet tüp bebekle hamileyim kanama riskinden falan vs değilde biraz daha evhamlı olunıyor ister istemez eşim falan çok korkup dikkat ediyor ettiriyor ve bende elimde olmadan fazla evham yapıyorum ♥️