_Melikedlk monica50 sizde mi 37 doğuracaksınız banada 37 doğuma alacağız dediler bana zaman erken geldiği içln biraz korkmaya başladım
Minnakpopus Bir dünya insan posta yorum yapmış sormuş kendi arasında konuşmuş vs postun sahibi ortada yok 🤦🏻♀️
Kkardelenn1 Minnakpopus bir saat önce de aktifmiş kendisi 🫠cevap vermeyecek begeni atmayacaksa neden soru postu açar ki bir insan anlamış değilim
_Melikedlk Leysa benimki 33+4ken bebeğim 2500 kiloydu hoca hemen şeker mi şişşrdi bunu diyip korkuttu beni
monica50 _Melikedlk evet pazartesi çağırdı doktorum açılmam varmış yeterince. ben de 39 falan görürüz heralde diyodum ama kilosu boyu iyiyse beklemenin de manası yok ya
Leysa Meri3535 bir hafta önden gidiyordu zaten, gayet normal dedi de bilmiyorum tekrar gittiğimde yine sorucam
Meri3535 Leysa 1 hafta önde için çok fazla kilosu ya doktor değiştir yada tekrardan git aynı şeyleri sor
Esma006 Leysa fazla 30 haftalıkken benimki 1790 idi sizin ki baya yani başka doktora görünün bence yada cihaz sorunlu
Leysa bebisinannesi1 bilmiyorum ki ben çok fazla da yemiyorum karbonhidrati djjdjdksalla yaptırmadım işte o aklımı kurcaliyor