Burcinnn1 Kızlar merhaba 38+6 haftalık hamileyim dün gece sürekli karnım kasıldı şiddetli bi sekılde , sabah kalktım 2 kez ishal seklınde tuvalete çıktım ve bi kez kustum suan ağrım vs yok ama doğumun yaklaştığı belirtisi olabilir mi ?
Sibel_Aydin61 Aynısı başıma geldi hastaneye gittim nts bağladı hiçbir şey yok açıklığım vardı sadece şuan da iyim doğurmayacak gibi duruyorm 🤣🤣🤣
Burcinnn1 Sibel_Aydin61 hay Allah ya vücudumuz şaşırdı iyice doguramadımca sanki ilk tremestırdayım kusma ishal nedir yahu 😂
Sibel_Aydin61 Burcinnn1 Aynen öyle canım 🤣🤣 benim ilk kızımında gelesi yoktu ikinci kızımında yok 🤣 benim kızlar keyfine düşkün anam ondan 🤣🤣
Knykz Burcinnn1 benim 39+3 olduğu halde sabah bulantılarım hâlâ oluyor geçmedi bi türlü çıksa artık diye gözüne bakıyom ama hala gelen giden yok kaldı içimde 😱😅
Burcinnn1 Sibel_Aydin61 benim kızımda öyle çıktı vallahi napalım neyse bugün gelmesin bugün çok kötüyüm 😂
Burcinnn1 Knykz değil mi vücudum biraz rahatlasın istiyorum gebelik boyunca mide sorunları hazımsızlık kusma çektim son 1 aydır kusmuyordum bugün yine kustum midem alev atıyor hem bebegime kavuşmak hemde biraz olsun rahatlamak istiyorum artık
Knykz Burcinnn1 aynı şekilde diğer bi korkum da suni sancı kendi ağrımla olsun bitsin istiyorum zamanında gelsin olması gerektiği gibi extra müdahele olmasın diyorum ama işte istedğimiz gibi olmayadabilir oladabilir Rabbim hakkmızda ne hayrlıysa onu nasip eylesin bekleyelim bakalım 42 ye kadar gelmezse elimizi atıp çıkaramıyoz sonuçta 😁ne olacaksa olcak artık sona geldik sabır :)))
Knykz Burcinnn1 ben de sabah bel kasık ağrılarıyla uyanıyom sonra bişey yok gibi günü tamamlıyom Allah ım hepmiz değişik değişik 😅