Asteriaa 60 günlük hamileyim şuan karın cevrem genişledi ancak gözle görülür bir değişim yok 14 Mayıs’ta ultrasonda bebeğimin kalp atışını duydum bir sonra ki kontrole sizce 11-14.haftada mı gitmeliyim ? Sizde durumlar nasıl
Miniboy Asteriaa o zamanlarda sen minicik değişimi fark ediyorsun. Hatta kıyafetler az az olmamaya başlıyor gibi geliyor☺️ ama başkaladı anlamıyor senin kadar☺️. 13-14 hafta civarı benim bayramdı belirginleşmesi dışardanda anlaşılması ozaman başlamıştı. Sonrada git gide büyüyor gözünün önünde.
deryakrgz Asteriaa 11-14 arasında ikili test istiyorlar yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama o aralar gitsen cinsiyetine de yorum yapabilirler pozisyonu uygunsa.
Daisyy000 Asteriaa Benimde alt karnımda buyume var pantolonlarımın beli sıkmaya başladı. 12.haftada gidin zaten 2li test yapılır
Asteriaa Daisyy000 ikili test yaptırmayı dusunmuyorum pek nedense ama belli olmaz kimse tavsiye etmiyor doğum yapan arkadaşlarım da aynı şekilde.. ultrasonda ense kalınlığı olculuyormus ordan zaten söylerler diye düşünüyorum
Miniboy Asteriaa bebişlermize kavuşana kadar korkular ,stresler bitmicek ama nekadar sakin olursak okadar iyi☺️
Daisyy000 Miniboy Emin olun kavuşunca da stresler bitmiyor 😬Bana bisey olursa kim bakar ,iyi bakarlar mı ,ezerler mi diye kafayı kırıyorsun bu seferde
mavi123_ Daisyy000 o kadar haklısınki. Demekki hepsi anneler aynı. Gerçekten anne olmak hem çok güzel hem çok zor. Ölüm korkum yok bile sadece çocuğum nasıl olacak kim bakacak bintane endişe geliyor aklıma
Innerglow Asteriaa ne güzel sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bende 7+5 gibi gidicem inş duyarım 6+3 te gittim 10 gün sonra gel dedi
Birhayalimvr Valla benim tüp bebek jergun 4 igne vuruyorum ignelerden mi bilmiyorum ama az karnim cikti gibi canim gecen pantolonum vok fahatsiz etti beni
Asteriaa Birhayalimvr benimde pantalonlarim sikiyorda sanki kendim kilo almışım gibi bebekten ziyade 😀😀
Asteriaa Innerglow inşallah sizde 6 haftalıkken duyulmamasi normal zaten siz yine garanti 7+5 bekleyin bencede
Birhayalimvr Asteriaa hahah benimde sıkıyor kiz bol seyler giymeye valis ic camasirlarimin bazilari bile rahatsiz ediyor dar olanlar
GULLMOMMY Asteriaa seninle aynıyım cnm 8 .4 ama fazla uzatma cnm başlarda bence 1 hafta 2 haftada gitmelisin bende senin gibi 1 ay sonra gitim öyle düşündüm bebeğin kalp atışını duyduktan sonra kalp atışı durmuş 1 ay haberin olmamıştı o yüzden ilk 3 ay sıkı gitmelisin
Asteriaa GULLMOMMY ciddimisiniz ya çok üzüldüm başınız sağolsun.. Allah gostermesin bir daha öyle bir durum inşallah 🥹