Nera Bende de böyle çıktı dün iki kere artı med yaptım ikisinde de bu çizgi çıktı bugün başka marka 2 tane test yaptım negatif çıktı ben anlamadım gerçekten 🥹
Nera Miracle_1 bugünle birlikte 5 gün gecikti ama beni düşündüren şey bu markadan 2 test yaptığımda aynı bu şekilde çizgi çıktı sonrasında comfort marka testte 2 kere yaptım negatif çıktı şaşırdım kaldım kafam allak bullak 😔
Zehbahce Elfksogl kasıklarda batma akıntı göğüs hassasiyeti vücut sıcaklığım birden yükselip düşüyor uyku hali hepsi var bat 29 Mayıs heveslenmek de istemiyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum😔😔
Miracle_1 Nera testlere de güven olmuyor bende elimde başka marka yoktu innovita ile deneyeceğim birkaç gün sonra
Serone Moz valla doğal akışına bırakıp hamileyken süpriz olsun artık yoruldum sürekli ovulasyon yap sonra sürekli gebelik testi cidden yıprattı beni
Melek40 Miracle_1 belirtilerim üç günden beri kaşık ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı göğüslerim bugün hassaslaşma var birde
Miracle_1 Melek40 aynı bende ee kaşık ağrısı dün geceden beri var uykudan uyandırdı böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Tazeanne56 Asdfghk benim ilk gebeliğimde bat gününde kan vermiştim 43 çıkmıştı çok şükür hiçbir sorun olmadı bir de sen benden daha erken öğrenmişsin ve benimkinden daha yüksek benimkinde bir sorun olmadı sende de yok umarım canım
Asdfghk Tazeanne56 2 kere kimyasal geçirdim pıhtılaşmam var. Akntımdan dolayıda progesteron basladı inşallah iyi olurr
Elfksogl Moz canım zaten sperm kalitesi bozulmasın diye 3-2 diyor doktor hergün olursa sperm kalitesi düşer 6 gün ara verirsen de düşer 🙏