3_bebelianne Happymombusra Canım ben hiç bir ilaç kullanmıyorum en son 30haftada ölçüldü kısalık azalmış enteresan bir şekilde iki doktora takipliyim ikiside ilaç tedavisi vermedi 33haftaya az kaldı bakalım erken doğum riskide kalmış olduğunu öğrendik 30haftada
3_bebelianne Nioli Rahim ağzı kısalığı yok olmuş erken doğum riski ortadan kalkmış bizim bakalım şuanlık herşey yolunda gidiyor
3_bebelianne Nioli Amin hepimiz sağ salim alalım inşallah seninde düzelir ilaç vesaire yazıldıysa mutlaka kullan tabiiki allaha emanetiz hepimiz😊
Mybabyyyyy1 lavin2121 Merhaba benimde dün kontrolüm vardı 21+2 haftalıkta 25 mm çıktı çok tedirginim acaba sizin 25 mm çıktığında kaç haftalıktınız ve açılmanız varmıydı?
lavin2121 Mybabyyyyy1 24 25 haftalarda sanırım canm dinlen yani agır hiç birşey yapma birliktelik kesinlikle onun harici kendi ihtiyaçlarını yormama şartıyla yap 30 haftalar gibi benim 28 di galiba 30 çıktı sonra 32 de kaldık 37.5 kendi isteğimle doğum yaptım benim ilk kaybım vardı ondan planlı bir süreçle gitti. Seninde birşey olmaz allahın izniyle sen agrın sızın olmadıgı müddetce hiç birşey olmaz 🌸
Mybabyyyyy1 3_bebelianne Maşallah ne güzel , bende 21+2 haftalıkta öğrendiğimde 25 mm di. Siz bu süreçte neler yaptınız? İlaç vs kullandınız mı ?
Mybabyyyyy1 lavin2121 Biraz kasılma ve ağrı hissediyorum canım ara ara . İlaca daha dün başladık eğer yarın sabaha kadar biraz azalmazsa doktoruma ulaşacağım tekrar
lavin2121 Mybabyyyyy1 hamilelikte gebelik sancıları olmayana kadar şiddetli diğer kasılma ve agrılar normal ama tabi görün tereddütte hiç kalma güzel düşün iyi ilerlesin inşallah ki öylede olucak 🌸
Bbgg faveylaa merhabalar 🌸siz Serklaj olmuş muydunuz acaba? 17. Haftamdayım doktor 28 mm ölçtü progestan kullanıyorum fitil sabah akşam pazartesi tekrar ölçecek
faveylaa Bbgg hayır olmadım bende progeston fitil kullandım sabah akşam 37.haftama kadar geldim bebişin keyfi yerinde 🙃
faveylaa Bbgg hiç strese girmeyin stres de etken bu duruma fitilinizi düzenli olarak kullandığınız, bol dinlenmeli, ağır iş yapmadığınız takdirde güzel şekilde ilerlersiniz inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza 🙏🌸