Lolitax Kızlar shinitzel patates kızartması ranch vs bunları tüketiyor musunuz dün tükettim aşırı şişirdi beni ama yerken güzeldi fkfkdkkdk 6+3üm bu aradaa
Tontis2025 Lolitax afiyet bal seker olsun hiç bisey olmaz sadece ranch sos cok tüketmeyin icinde mayonez var yani yiyende var bu arada birsey olacağından değilde sonucta çiğ yumurta var icinde
3_bebelianne Lolitax çiğ ürünler iyi pişmemiş hariç herşey yiyebilirsiniz fastfood ben nadir tüketyorum
meryys Lolitax Patates kızartması tüketiyorum bende😀 Mayonez de yiyorum arada. Dün bende pide gibi etli ekmek yedim hafif arada pembemsi dedim ama eşim pişmiş bu dedi yedim ama kafaya takmıştım 🤣
minnakhanimmm Lolitax patates hamur işleri hâlâ şişkinlik yapıyor bende bende ona göre yiyorum ilk haftalar daha kötü oluyordum o zman hiç yemedim şimdi azar azar yiyorum
Ayseguls_baby Tontis2025 ev yapımı mayonezler de yumurta çiğ oluyor, hazır mayonezler de pastörize yumurta kullanıyorlar ❤️
Lolitax Ay kızlar hepinizden Allah razı olsun şuan rahatladım ama şişkinliğim hala devam yani bir daha aslaaaa diyorum şimdilik nvkfkfk
Lolitax minnakhanimmm beni perişan etti yataktan kalkamıyorum Midem bulanıyor şimdilik bir daha aslaaaaaa diyorum 😂
Burcak61 Lolitax yiyebiliyorsanız ne mutlu size ben kusmaktan mide bulantısından hiç bişe yiyemiyorum 15+3 oldum