Elifcagdavul Ben şuan 24 +0 im ve 1.300 gram almış gözüküyorum sizce azmı yani bebekle ilgili bı problem varmıdır ? Haftaya doktor kontrolüm var iki hafta öncede detaylı ultrason çekindim gayet iyi olduğunu söyledi ama korkuyorum gelişimi nasıldır sizce?😥
AylinYasinYagi Elifcagdavul sizin kilonuzla bebeğinizin kilosunun ilgisi yok ilk doğumumda 21 kilo aldım bebeğim 2.800 doğdu 2. Doğumumda 6 kilo aldım 3.300 doğdu
cerengeredeli Elifcagdavul bende 31. Haftadayim +5 kg almışım toplam. Bebeğimde 32. Haftayla uyumlu. Her şey yolunda. Doktor iyi dediyse iyidir kafanıza takmayın. Ben 20. Haftaya kadar kilo almamıştım mesela
Elilar2225 Yani doktor iyi olduğunu söylemiş ne gibi bir problem olabilir ki. Ben detaylıya kadar 9kilo verdim bebek gayet iyiydi sonradan almaya başladım
Sedamutluu kubrabayrakliii nasıl nasıl nasıl abi cok sasıırıorym kilo almayanlara ne yiyip içiyorsunuz taktim verin bari daha 23 deyim 8 kilo aldım
Noluyoya Kısmaktan-7 olduk şu an +2 deyiz şükür 34. Hafta ama senin kilonla bebek kilosu çok bağlantılı değil
Elifcagdavul İlk gebeliğim muhtemelen benim evhamım ama -7 yada daha fazla kilo verenleri gordugumde içim rahatladi bebek iyiyse kilolar benden gitti demektir buda harika bir olay😂
Elifcagdavul Sedamutluu valla herşeyi yiyorum ama kilo almadım almiyim ztnde kilom çok fazlayken hamile kaldim