Saliha34 Lala4e4ka pulcat dıe bır hap var mükemmel doktoruna danış kullan mıde yanmasına %100 cozum ☺☺
Sumeyyekaya Lala4e4ka elma süt gaviscon hepsini denedm sadece anlik geciriyoo yarim saat gecmeden bi daha basliyoo bide su bile icsem midemm yaniyo 😫😫
ozdenarda Lala4e4ka mide yanmasini gecrmiyo tam ama yinede bi nebze asiti emdigi icin rahatlatiyo beyaz nohut yani beyaz leblebi yemeni tavsiye ederm hic bulamazsn patlams misirda fazla suyu toplar
Alinmavi Lala4e4ka az az sık yiyin aksam yemeginden 2 saat sonra elma yiyin. En uzun vadeli cozumum buydu. Soda icmek, beyaz leblebi yemek ve soguk sut de iyi geliyor. Baslangic icin cozumler bunlar. Ileriki safhalarda ben gaviskon surubu basima dikiyorum bana misin demiyor 😭
SerapUGR Mide asitini kusana kadar gecmiyor valla çok kötü bir durum 😒 şeker gibi bi ilaç verdi doktor ama çok işe yaramadı
Ece_ Soguk sütü sadece iki yudum içmeniz yeterli.Geceleri ağrılar dayanılmaz oldugunda uyguluyorum cok faydasını gordum👍🏻
BusRAmazan bana sut fln fayda etmiyor sade maden suyunun içine limon sıkıp iciyorum tek o rahatlatiyor dene istersen cnm bende bi tek o ise yariyor
Rumessa Süt iyi geliyor ama bana yeterli olmadı. Erken başladı yanmalarım, mide koruyucu ilaç verdi doktorum. Kullanmaya başladıktan sonra hiç kalmadı şikayetim.
Lala4e4ka Sumeyyekaya yok bende o kadar degil sende belki midende problem var o yuzden oyle oluyo canim benim
Sumeyyekaya Sumeyyekaya hamilelikte basladi ondan önce midemle ilgili bi sıkintm yoktu canimm doguma kadr cekicem mecburenn 😐😐
BusRAmazan Lala4e4ka bnde hic icemezdim içine limon sıkıp içmeye çalışıyorum mecbur kalınca iciyosun cnm bana tek o fayda ediyor çünkü mecburen iciyorum. bide salataliqi duymuştum bi akraba bana iyi qeldi diodu