Kuzeybebek 10 günümüz var normalde karnım sert ama ne bi sancı nede su gelmesi yok bu durum normal mi tam gününü dolmurmuyomuş çoğu Bebek bizimki beklicek gibi 🙄
Aylnn Kuzeybebek 38+2 canım nişanm geldi 2 cm acıklıkta var ama gelen giden yok haftalardır gelmeyede niyeti yok☺️
Kubrarecep Kuzeybebek 38+5 son dokuz sancılarım var ama yalancıymış doktorlar öyle söylüyor sıklaşan bir ağrım yok benim de gününü beklicek gibi
Kaderyunus Kuzeybebek 38+4 bizimde belirtiler sıfır ne açıklık ne sancı ne nişan ne su 🤷♀️ dakikalar geçmiyor artık 😞
Figennn Kuzeybebek 11 gunumuz kaldi canim bizimde ama yalanci sancim bile olmadi😂 subat bebisleri okuyorumda hic gelmeleri niyeti yok gibi karnimizda baya rahatlar sanirim☺️
Aylnn Kuzeybebek canım gelse de bişe olmadı☺️ Yalancı sancılarım var doktor sıklaşınca gel diyor bekliyoruz hemencecik gelseler keşke☺️
Kuzeybebek Kaderyunus Aynen saatleri sayılıyorum evde dolanıp duruyorum sürekli volta atar gibi bi sabırsızlık çöküyo insana 😂
Kubrarecep SeydaBesir-nal belimden vuruyor kasığıma ama sıklaşmıyor kendini Doğuma hazırlıyomuş adet ağrısı gibi düşünün tabi benim canım çok tatlı hemen gidiyorum yani benim ikinci bu ama ilkinde de böyle gittim adet ağrısı gibi 1 cm açılma vardı ilerlemedi suni verdiler öyle Doğum yaptım o yüzden ebenin dediği sancıyı bilmiyorum 😂
Kuzeybebek Kubrarecep Kendimde Şubatım kova burcuyum bizimki bi kaç günle balık burcu olmakta ısrarlı gibi 😂
SeydaBesir-nal Kubrarecep bende 36 ci haftadayim bi kac gündür boyle kasilmalarim oluyo bel agrisi ve kasik agrisi kramp gibi ama duzeliyo sonra ... acaba bendekidemi yalanci sanci :) doktorada gitmedim ama
Figennn Kuzeybebek Oyle gibi canim😂 az kaldi ama sonuna geldik hayirlisinlan☺️ Azicik daha sabredicez🥰
Kuzeybebek Figennn Sabırsızlıkla bekliyoruz artık. Sağ elimde parmak uçlarında 3 gündür karıncalanma var bide 😰