Btlll___ merhaba bugün hastaneye gittim doktor bebeğin kafasının 4 hafta ilerde olduğunu söyledi ve Perinatolojiyi önerdi tekrardan. 32. Haftadayım ve moralim çok bozuldu aranızda bu durumu yaşayan oldu mu 🥺 olduysa neler yaptınız ???
Htc_2025 Btlll___ benim oğlumun 1 hafta 10 gün ilerdeydi takip edildi bı sorun çıkmadı kafası biraz büyük doğdu şuan 3 yaşında çok şükür yanında ek başka bı problem yoksa üzmeyin kendinizi
Zll21 Btlll___ ben de şuan 31+2 deyim bebeğimin kafası her kontrolde önden gidiyordu şuan da 3 hafta ileriden gidiyor doktor bi sorun teşkil etmiyor dedi sadece normal doğum için yürüyüş squat merdiveni önerdi
dygsss Btlll___ benimde 2 hafta önden gidiyor sanırım genetik faktörler benim kardeşimin falanda kafası büyük yapılı biraz eşimin kardeşleru yapılı kemikli aynı derecede bi sorun olacağını düşünmüyorum biraz koca kafalı olur en fazla birde normal doğum açısından zorlayıcı olabilir
Btlll___ Bilmiyorum ya doktor öyle deyince korktum ben ama yalnız değilmişim. Benim eşimin kafası da büyük 🤣🤣 bir de erkek çocuklarda kız çocuklara göre kafa büyük oluyormuş
KumpirsMom Btlll___ korkmayın bu doğum şeklinizi etkiliyor bildiğim kadarıyla hani normal düşünüyorsanız sezaryene dönebilir , ayrıca cihazlarda iki hafta yanılma payıda oluyor içinizi ferah tutun 🫶🏻