Kelebekkkk34 tugba-yusra 😂😂😂 kız bilmiyodum erkeklerede mi veriliyomuş bu 😂 kadınlara yumurta büyütmesi için veriliyo
tugba-yusra Kelebekkkk34 verdi vallaha bizde anlamadık saçlar dökülmeye başlayınca kullanmayı bıraktı 😂
Ayseguls_baby Kelebekkkk34 ben 1. Ay klomen kullandım olmadı 2. Ay letu kullandım yarın 9 haftalık olacağız 😍
Merve2520 Ben kullandım ama doktor yumurtaların pek gelişmediğini adet olursam yine gelmem gerektiğini söyledi bugün gecikmenin ikinci günü test yapıyorum bi marka da çizgi var diğerinde yok..
Merve2520 Kelebekkkk34 hafif pcos görüntüsü var 1 senedir çocuk istiyoruz eşimde problem yok adetlerim düzensiz bazen erken oluyorum bazen geç profilimde testler birinde çizgi var birinde yok büyük ihtimal gebelik yok o kadar çok yalancı pozitifler yaşadım ki hep bana mi denk geliyor anlamış değilim
Kelebekkkk34 Merve2520 internetten awox sipariş ver canım başka markayla bakma awox yalancı pozitif vermiyomuş ben de aldım. Kafan çok karıştıysa da kan ver netleşsin için rahatlar en azından