Kelebekkkk34 Merhaba canlarım, klomen kullanıp gebelik elde edenler hatta gebe kalamayanlar tecrübelerinizi anlatabilir misiniz? Kaçıncı denemede gebelik oldu ilk denemede hamile kalan var mıı?
Miracle_1 Kelebekkkk34 bende ilk defa kullandım adet olmadım bekliyorum en son 22 mm olmuştu ama iğne vermedi doktorum
Kelebekkkk34 Rosegul seni çok gördüm canım inşallah olur tez vakitte 😢 klomen olmayınca letu veriyolar diye duydum ama neye göre veriliyo bilmiyorum. Özel değilse senin sorun ne canım
Kelebekkkk34 Miracle_1 ay ne güzel büyümüş inşallah çatlama da olmuştur güzel haberler verirsin inşallah. Ben de regl olunca başlıcam merak ediyorum ilk denemede kalanlar var mı diye
Rosegul Kelebekkkk34 kuzum sorun yok, eşime de testler yapıldı banada ancak sebepsiz infertilite dedi doktorum bu ay aşılama deneyecektim ancak bayrama denk geldi☺️ yazın sürece ara vereceğiz doğal yolla deneyeceğiz inşallah olur🤲
Miracle_1 Kelebekkkk34 inşallah bende çok istiyorum yarın test yapcam ama artık negatif görmekten korkuyorum bu arada çatlama da olmuş ama ilişki günleri doğru oldu mu bilmiyorum
Kelebekkkk34 Miracle_1 pcos falan mısın canım ? Paylaşırsan eğer Yarın beni de etiketle mutlaka test yapınca
Kelebekkkk34 Miracle_1 ay klomenden ne güzel yanıt almışsın pcos olarak. İnşallah olmuştur canım ben de 1 yıldır deniyorum olmuyo pcos deniyodu ama bi değişik versiyonuymuş bendeki bide ovulasyonda pik göremiyodum bakalım inşallah benimde büyür
Kelebekkkk34 Miracle_1 aksine ben erken bile regl oluyorum ama yumurtlama göremiyorum pcosun bi değişik versiyonuymuş benim 1 yıldır olmuyo
Miracle_1 Kelebekkkk34 klomen belki iyi gelebilir benim olursa eğer size de öneririm şuan bişey diyemiyorum 😊