Ozgeee11 Merhaba arkadaslar doğumum tahmini 8 ağustos tarihine denk geliyor.Kamuda ögretmenim doğum sonrası iznim hemen doğumdan sonra mı başlıyor yoksa okullar açıldığı tarihten itibaren mi başlayacak bilgisi olan beni bu konuda aydınlatabilir sevinirim
Susenasu Ozgeee11 maalesef doğumla beraber başlar. Benim doğum haziran olduğu için 32de izne ayrıldım en azından doğumdan önce kullanabileyim diye doğum sonrası izinlerim yaz tatile gidecek
Ozgeee11 @"#p"Halista36878354 Teşekkür ederim peki doğum parası toplu mu yatıyor doğumdan sonra bilginiz var mı acaba
Susenasu Ozgeee11 aylık 300 lira gibi bir şey maaşa ekleniyor diye biliyorum zaten maaşımız kesilmediği için ekstra doğum parası duymadım ben
Zg6641 Ozgeee11 doğum parası derken hocam. Normal maasimiz yatıyor. Bnimde doğum Haziran’da doğum sonrası izinlerim yaniyor
Ozgeee11 Zg6641 Susenasu İnternette kesiliyormus gibi yazmıslar hocalarım teşekkür ederim bilgilendirme için 🌸
Susenasu Zg6641 ben de böyle biliyorum pttden doğum ücreti yatıp alanlar oluyor ya biz onlara dahil değiliz bence hiç duymadım böyle bir şey
Zg6641 Susenasu tek seferlik 5bini herkese veriyorlar diye biliyorum. Doğumdan sonra e devlet üzerinden başvuru yapiliyor
Susenasu Zg6641 evet evet o herkese de sigortalı normal işçiler maaş alamadığı için toplu bi ücret yatıyor onlara o bizde yok onu demek istedim