Haaniifee7 Kızlar merhaba temmuzda villaya gitmeyi düşünüyoruz o zamana 8 aylık falan olacağım, bir zararı olur mu acaba ? aranızdan hiç bu konuyu doktoruna danışan oldu mu ? Bilginiz var mı?
Accountant Haaniifee7 havuzu çok önermiyorlar enfeksiyon durumundan dolayı ama villada havuz size özel oluyor yine aynı risk var mıdır bilemiyorum ama o havuz ilaçlanıyor sonuçta ben güvenemezdim sanırım gittiğin bölge de deniz varsa denize girersen daha garanti olur diye düşünüyorum.
Helink Haaniifee7 ilk 3 ay onermiyordı doktorum denizi tercih etmemi söylemişti 3 aydan sonra çok uzun kalmamak suretiyle girebileceğimi söylemişti
plajterligi Haaniifee7 özel havuzunuz olmadığı sürece havuza girmek önerilmiyor çünkü enfeksiyona çok açık haldesiniz hele ki son aylar hiç riske atmaya değmez. Ben 5.ayımda tatile gittiğimde doktorum girme demişti. Ayrıca kimlerin ne hastalık taşıyıp havuzu kullandığını da bilmiyoruz sonuçta 🥲
3_bebelianne Haaniifee7 Deniz yerine bende havuz seviyorum ama havuza üç gebeliğimdede girmedim ben denize girdim hep doktorumda önermedi sana özelde olsa klor yokmu var önerilmiyor tabii sen kendi doktoruna danış mutlaka