CerenKim Kızlar 39+1deyiz 15 dkda bir 10 sn süren sancılarım oluyor. Ne zaman hastaneye gidelim? Tecrübeli anneler yardım edebilir mi
plajterligi CerenKim doktorunuza haber verdiniz mi düzenli gelmeye başladığına göre süresi çabuk kısalabilir, hastaneniz yakınsa 10 dk da 1 e düşene kadar da bekleyebilirsiniz ama ilk gebelikse gitmenizde fayda olabilir yönlendirme
sadbut CerenKim sakın evde durmayın ben bugün doktorumla konuştum doğum konusunu evde çekip geleyim mi vs dedim sakın dedi sancı ya da su hissettiğin anda gel burada gözlem altında dur herhangi bir durumda acil bir şey olabilir dedi bence mutlaka gidin direk doktor olmasa bile Ebeler vs yardımcı olur sürekli NST’de bebek kalbi dinleyecekler zaten
Mrscakir CerenKim hastanenizin uzaklığına göre değişir tabi ki ama ben 10 dk da bir olunca evden çıktım hastaneye gittiğimde 5 dk da bir vurmaya başlamıştı hastanem 10–15 dk lık mesafedeydi. Yatışım yapıldı yarım saat bile sürmeden doğurdum 😬
CerenKim arinmommy inan bugüne kadar hiç sancım yoktu ama farkedilmeyecek bir ağrı değil ben de hep merak ediyordum😅
CerenKim plajterligi hastanem en az 40 dklık mesafede doktoruma da yazmadım. Özel hastane ama bu saatte mesaja bakar mı bilemedim hiç bu saatte mesaj atmamıştım
plajterligi CerenKim ay uzakmış eğer hala devam ediyorsa bence gitmelisiniz, hastane yakın olsa yine evde beklenir ama sancılar bi anda sıklaşıyor, o an aceleyle apar topar çıkmak zorunda kalmayın tek avazda kavuşursunuz umarım 🥹
KumpirsMom CerenKim son durumunuz nedir sancılarınız kaç dk bire düştü 🥹 merak ettim postunuzu görünce bende tecrübesiz annelerden biriyim ilgimi çekti 🤭
mrsyildizmom Mrscakir maşallah ne güzel ilerlemiş süreciniz 😍 hayalimde ki doğum diyebilirim 😀 ilk gebeliğimde 12 saatten fazla tamamı suni ile normal doğum yaptım şimdi 2.gebelik 35.haftadayım ve kendi gerçek sancımı merak ediyorum dilerim suniye gerek kalmaz 😢
Ness54 Kızlar bende sancı mı değil mi anlayamıyorum ya. Kasılmalar da sancı mı oluyor? Ayy stres yapmak istemiyorum 38.haftadayım. Ağrı yok ama aşırı kasılma var.. Böyle bişey mi ?
Meryeminannesi20 Ness54 yok hayır 1 saat boyunca beş dakika da bir olucak sancınız sancınızın uzunluğu önemli değil beş saniye on saniye, yani bir saatin içinde en az 10-12 sancınız olması lazım
Meryeminannesi20 Ness54 birde ağrınız olduğunda bi duşa girin sancınız geçiyorsa gerçek sancı değil ama geçmiyor ve artıyorsa doğum başlıyor denebilir
Ness54 Meryeminannesi20 ayy dediğiniz gibi girdim duşa bi rahatlama geldi ki çok daha iyiyim .. Çok sağolun 🌿
Loli-1 CerenKim aynısını yaşadım muhtemelen acılman oluyor ben gece evde cektim sancıyı sabah dr ma yazdm bir gece daha cektim bu sefer bes ddkada bir 50 saniyeydi ertesi gun hsabsh hastaneye gittimde bes cm açılmam vardı
Mrscakir mrsyildizmom ay inşallah 🙏🏼 tabi ki önemli olan sağ salim kucağımıza almamız ama bende sezeryandan çok suniden korkuyordum 🥺 rabbim bi avazda kucağınıza almayı nasip etsin ☺️