THM Merhaba kızlar. Pazartesi 647 Btc cuma 1028 bu değerler normal mi sizce. Geç döllenme olabilir mi
Elfksogl THM sizi üzmek istemem ama çok az yükselmiş 😔 normal değil ama Allah bilir tabi şu an ama mantıksal olarak 2500 üstü olmalıydı
Yakamoz20 THM maalesef güzel artmamış mutlaka doktora acil görün korkmanı istemem ama önlem amaçlı git diye söylüyorum dış gebelik olabilir çünkü dış gebelik az artarak yükselir
THM Kızlar çok şükür Herşey normal miş. 4 haftalık mış. Keseyide gördük. Doktor 1028 lik bi değer olmuş olsaydı kese görülmezdi dedi. Doktorlara sordum. Herşey için tşk ederim.
Masal2021 THM ya ben 3000 binden sonra görülüyor diye biliyorum onun altındaki değerde vajinal görünüyor
THM Masal2021 tehlike diye bişey demedi. Önceden önlemleri alalım dedi. Birkez kürtaş olmuştum. Buna önem vermek istedi. Ama bu doktorum daha iyi
THM Ftrhn Herşey normalmiş. Doktora sordum bakılan kitten belki bozuktır dedi. Çünkü 1000 olsa dedi keseyi göremezsin dedi
Ozgebtn acan aslında negatiftir ama eğer gecikme olmadan verdiğiniz kan değeriyse bu 2 gün sonra bir daha verin ben oğlumu 1.66 kan değeri ile şüphelendim 2 gün sonra verdiğimde 35 çıkmıştı ve o şekilde öğrenmiştim şimdi oğlum 5 yaşında