1kopek1bebek Kızlarrr ne durumdasınız 🥹 34 rutinim vardı bugün pozisyon hala baş geliş 🐣 sıfır doğum belirtisi ile tam gaz devamm 🧚🏻♀️ herşey hazır bekliyoruz. Valizi 37 de kapatmayı planlıyorum bakalımm 🌸
panikprenses 1kopek1bebek 28de gittik bas gelis pozisyonu almisti doktor donedebilir dedi bizim dogum sekli henuz belli degil 22 temmuz diyor uygulama ama doktor seninki 40i beklemez dedi 😬
plajterligi 1kopek1bebek 28+4 yarın kontrol var, şimdilik aksilik olmazsa Temmuz sonu ağustos başı gözüküyor, ilk oğlum 38+2 de gelmişti 2.lerin daha erken geldiğini söyleyenler var eğer öyle olursa 37+5 doğum günüme denk geliyor belki hediyem olur😂
Sevinc44 1kopek1bebek 33+2deyim. Almanya’da yaşıyorum her turlu normal dogum bekleniyor zaten son ana kadar 🥲
Deleted33000 1kopek1bebek 6 temmuz görünüyor uygulamaya göre ama doktoruma göre bebek gelişimi iki hafta önden kafası da 3 hafta önden gidiyor adet tarihimi bile düzenleyebilir bu hafta yalancı sancilarim oluyor karnım aşağı inmeye başladı zaten çok aşırı şişti karnım bayramı bari gecirseydim diyorum bugün 34 haftalık olduk 32.haftada baş gelişti zaten bakalım ne zaman doguracagiz
Sedanyn Bende bugün 33 oldum çarşamba günü tekrar kontrolüm var 32 de makat geliş gözüküyordu umarım haftaya gittiğimde dönmüş olur minik bey
1kopek1bebek panikprenses niye beklemez dedi acaba gelişim önde belkide ablamın ilk bebeği 32. Haftada 3 kiloydu 😅
Noluyoya Bende 34. Haftamdayım miyomum var bebekte gelişim geriliği var derken doğum şeklini konuşma cesaretim bile olmadı valla sağlıkla gelsinler de
1kopek1bebek Noluyoya hiç ama hiç endişelenmeyin. Ben aylardır tırnaklarımı yedim saçlarımı yoldum. Kordonda iki damar var gelişim geriliği olur dediler son ay kilo almıcak dediler. 32 de 1850 ydi. Bugün 34 rutininde 2450 çıktı. Full protein beslendim sabah öğle akşam hiç aksatmadım. Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏼
panikprenses 1kopek1bebek gelisimi onde oldugu icin oyle dedi masallah ablanin bebesi de tosuncuk gibiymis 😂
Noluyoya 1kopek1bebek Amin kuzum hepimize inşallah bende tam 34 üm bugün 2123kg doktor biraz az ama çok kötü değil bol proteine devam dedi
Sevinc44 plajterligi yaa benim de beklenen dogum tarihi 9 Temmuz benimki 3 Temmuz cok istiyorum aynı gün olmayı 🥹 ilk gebeliğim
1kopek1bebek plajterligi ayyy hadi inşallahh 😂 o aralar bütün tuşlara basarsınız artık 😅 sağlıkla kavuşun🙏🏼🌸
1kopek1bebek Sevinc44 ay mecbur tutulmakta insanı geren bişey gerçekten… sakin kalalım🙏🏼 bir avazda inşallah sağlıkla geldin minik💐
1kopek1bebek 07-humeyra valla her sabah 2 tane yumurtayı sokaladım ağzıma bi şekilde😵💫kaşar peynir beyaz peynir tam tahıllı ekmekle. Gün içinde Bol ceviz ve muz. öğlen ve akşam full et & tavuk yaptım yedim ama direk et yani öyle sebzeli falan değil. Vitaminlere zaten devam.. bizim benişe yaradı umarım sizede yarar 🙏🏼
plajterligi Sevinc44 yaa sizinki daha büyük ihtimal o zaman 😍 ilk oğlumla kayınpederim arasında 2 gün var, bu da benimle yakın tarihlerde olacak gibi. Vaktinde gelsinler ama doğum gününde olunca da daha bi heyecanlı olur🤭
Sevinc44 plajterligi evetttt 🥰 bi de ben yengeç burcuyum aşırı derecede ev ve anne düşkünüyüm, kızım da öyle olsunnn inşallah en cok da o yüzden istiyorum 🥲
plajterligi 1kopek1bebek ilk oğlumda son anda bütün tuşlara bastım, sancım olmayınca suni sancıyla doğum yapmıştım, ama bu sefer tecrübeliyim daha erken başlıcam taktiklere 😂
Sevinc44 1kopek1bebek inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🩷 henüz çamaşırları da yıkamadım önümüzdeki hafta yapmayi düşünüyorum 🥰
1kopek1bebek Deleted33000 önemli olan gelişimi tamamlanması diye düşünüyorum erken olmasına üzülmeyin takılmayın önemli olan sağlıklı olsun 🙏🏼 gelişime göre 38 e geliyor bayram vakti. Oda zaten ortalama sayılır hiç üzülme annesi 🥹🙏🏼 sağlıkla gelsin yavru kuş.
07-humeyra 1kopek1bebek ben bunlari her gun hemen hemen yiyorum muz gunde 2 3 et haftafa 2 3 kere yumurta zaten haftanin 4 5 gunu yani rutin bende ama hepsi bana yariyor ha zayifmi bebis degil ama hep haftayla uyumlu bakalim dogana kadar ne oluvak once saglikli olsun da
Esma006 1kopek1bebek 32+2 yim en son yan yatıyordu persmebe kontrol var ama ayakları aşağı da baş yukarı da öyle hissediyorum şuan vajina da baskı var