Ayse71 EsoMom_ o kişinin yapısına göre değişiyor çok kilom yok ama yinede ilkine göre biraz kilo almıştım ondan geç sanırım diyorum
EsoMom_ Ayse71 kız ben ilkinde çok zayıftım onda rağmen 21 haftada hissettim ama bunda bu tık kilom var ne kilolu ne de zayıfım nasıl olur bilmiyorum
EsoMom_ Minik1Civciv galiba öyle benimde bir tane kaybım var ilk çocuğum olacak bu ama heyecanlanıyor işte
Seyda-06 EsoMom_ ya ben sanki hissediyorum ya böyle bişey oluyor yumruk gibi bişey geriliyor gibi hissediyorum kasığımda
EsoMom_ Seyda-06 bilmiyorum ya bende elimi kıyuyorum karnıma kalbim çok hızlı atıyo o yüzden göbeğim bile hareket ediyo parmaklarımda bile hissediyorum kalbimi nerdeyse karnıma dokununca bile kalbimi hissettiğimden anlayamıyorum
HumaBetul342 EsoMom_ 2. Ve sonrası hamilelikler de erken hissedilebilir deniyor ama bende öyle olmadı kızımda 18.haftada hissettim şuan 2.ye hamileyim 20.haftada hissettim
Limse EsoMom_ 15. Haftada hissetmiştim aşırı erken olduğu için şaşırmıştım hatta. Doktorum tecrübeli olduğum ve 2. Gebeliğim olduğu için normal olduğunu söylemişti 😍
Seyda-06 EsoMom_ kasıklarımı dolu dolu hissediyorum o zaman duruyorum kasığımda bi hareketlilik belki etime yakın yerde diyorum ondan öyle oluyor içi su dolu top var o hareket ediyor gibi oluyo kasığımda
Geleneksel1anne EsoMom_ 3 yaşında 🥶 bıktım artık vallahi askere gidince kesintisiz uyuyacak heralde 😂
Zehraax EsoMom_ ben oğlumda 17. haftada hissetmiştim ama bu sefer kızımda 13. Haftada hissetmeye başladım doktorum erken ama çok zayıfsın onlan olabilir demişti. Birde bizim kız çok hareketli ondan da olabilir 😅
EsoMom_ Zehraax zayıfken benim oğlum 21. Haftada hissetmiştim çok zayıftım ve oğlum efsane derece hareketsizdi :) Şimdiki bebeğim ense kalınlığını bile zor ölçtürdü hareket etmek istemedi 😀😀😀😀