EsoMom_ Ftrhn valla zayıf kilolu bakmıyor bu iş bunu anladım sksksjdkdd ilk hamileliğimde çok fazla zayıftım bebeğimi 21 haftada hissettim şimdi ne kilolu ne de zayıfım ortasıyım aslında bilmiyorum ya
Seyda-06 EsoMom_ olabilir yani ayırt etmek ilk haftalarda çok zor omu değil mi oluyorsun ya hareketlerini hissedince de insanın içi ferah oluyor işte değil mi
-Arinveannesi Momy11 ilk gebeliğimde 20. Haftada hissetmiştim 2. Gebeliğimde 16. Haftama girmeye yakın hissetmiştim
88800 EsoMom_ Etken olmasın ya tam zamanında gelsin cama konulmasın bebiş inaşşalh 🥰 Sonlarda biraz zor geçiyor zaman ama geçiyor
EsoMom_ Turuncukelebek iki üçte erken hissedilebiliyor bi arkadaşım var 12. Haftasında hissediyor doktoru da hissedebilirsin demiş zaten üçüncü hamileliği İlke göre erken hissediliyor bebekten bebeğe değişiyor sanırım gaz olsa doktorlarda öyle söylerdi gibi sanki
EsoMom_ Asli96 bende öyle kıpırdama yok sadece akşamları arada bi sağ kaşıkta biri tekmeler gibi ağrı oluyor ben dokununca kesiliyordu daha hissetmiyorum bebeğimi :)