EsoMom_ Asli96 21. Haftaya kadar belli olurdu erkek olsaydı ve benimki saklamıyor zaten pozisyonu uygundu ama doktor 16. Haftaya kadar değişebilir suanlık kıza benziyor demişti 16. Haftamda belli olacak :)
Asli96 EsoMom_ hiç bilmiyorum yarın ogrenırız ınsallah diye umud ediyorum basta uştsonu goren erkek dıyordu cınsıyet neysede herseyden önce sağlıklı olsun herseyı tam olsun vaktınde doğsun onemlı olan o☺️
Asli96 EsoMom_ bızımkı cihazları sevmıyor hıssettıgı anda kaçıyor kalp atısını saglıkocagında zor dınledı rahatına düşkün olcak ☺️
EsoMom_ Asli96 ben sürekli değiştiriyorum isimler sısjsjsjs ama şuan Umay ve Nisa da kaldım ama eşim net belli olsun o zaman konuşuruz dedi şimdilik dalgaya alıyor isimleri 😀😀😀😀
Asli96 EsoMom_ aynen bizde oyleyız erkek ısmı tartışmalı zaten o konuyu hıc açmıyorum cınsoyet kesınlesınce artık ama kızımız olursa Elisa koymayı düşünüyoruz ☺️
Seyda-06 EsoMom_ bence bulunduğu yerle alakalı canım yani ben etime yakın yerde olduğundan hissettiğimi düşünüyorum hissediyorsam
Anne5447 EsoMom_ hissedersin yakında inşallah ilk gebelikte anneler daha geç hissedermis derler ikincide tecrübeli olunca daha erken hissedilirmis ilk gebelik mi
_tugcee EsoMom_ Maşallah🌸16 dan sonra net görürsünüz inşallah.. gerçi belli olmuyor ben her iki çocuğumu da 20 Li haftalarda gördüğüm için😂🤦🏻♀️
Seyda-06 cakirbebek aynen sürekli olabilmesi imkansız ama bazen oturduğumuz pozisyon falan normal hissedilmez bence