Kızlarr umrarım herkesin keyfi yerindedir. Ben yaklaşık bir aydır araştırma hastanesine(sadi konuk) git gel tahlil test koşturuyordum şeker takip ve diyet önerisiyle bırakmışlardı. Vee sonuç hüsran diyet işe yaramıyor şeker yükseldiği için müdahele istiyordu bebeğim 34. Haftada olmamıza rağmen 37 haftalık kadar büyümüş. İki gün önce gece sancısı bitmeyen ağrılar vs bağcılar araştırma hastanesine gittim diğer gittiğim yerden çözüm alamadım çünkü gittiğim gibi bayılmışım sonra direk muayene, nst ve yatış. Tahlil yaptılar tansiyonum iyi çok şükür ama şeker 120 nin üstü tehlikeliymiş gebelikte özellikle daha önemliymiş. Benimki 200 lerdeydi.çok sıkı takip ettiler çok güzel ilgilendiler gerçekten dahiliye doktoru geldi vizite zaten sürekli soruyorlar ebeler hemşireler ilk insülin aldıktan 15 dk sonra bebekler gibi uyudum o kadar yormuş ki beni farketmemişim.hastanenin tek sıkıntılı tarafı çok kalabalık servis vs. Bir de doğumhanede herkes doğuruyor orda yattım ilk gittiğimde normal doğumdan korktum ama bebişler o kadar güzel ki.Doğum yapan rahatlıyor ama sancı süreci alttan muayene o kısımlar zor. İlk gün takip ettiler yatışla ikinci gün insülin başladılar düzenleyip taburcu ettiler şimdi sıkı takip ve sıkı diyetle devam düştü çok şükür şekerim ve nefes alabiliyorum.Allah’ım kimseyi çaresiz bırakmasın hiç aklımda taburcu olmak yoktu ama hem rahatlamış olmak hem de evime gelmek rahatlattı sevgiyle kalın..