Srfblt 3_bebelianne sorcam zaten diye belirttim bir kaç cevapta kaçırdınız sanırım, ben sadece aynı durumda olanlar ne yaptı diye paylaşmalarını istedim yoksa tabiki sormadan en ufak bir şey bile yapmam
Aybuke19 Fkubraa kesinlikle benimde tetenoz aşısından sonra açılmam oldu serklaj olmak zorunda kaldım
Srfblt myangelson serklajlıyken bir çok insan erken doğumu tetikliyor tarzında konuşmuş, emin olamadım o yüzden ikinci doz için ya
myangelson Srfblt ilk doğumum erken doğum oldu ama tetanozdan 1 ay sonra falan zaten enfeksiyon kaynaklı doğum yaptım. Bu hamileliğimde de 37. Haftada doğum yaptım
Srfblt myangelson anladım canım sağolasın, bende ilk dozu oldum serklajdan önceydi ama şimdi ikinci dozda tereddütlüyüm
myangelson Srfblt ben sormuştum doktora da alakası yok demişti. Ki ikinci hamilelikte perinatoloji takipliydim
Srfblt myangelson işte her kafadan bir ses çıkınca insan napçağını da şaşırıyor resmen, bende kontrole gittiğimde sorarım bir yinede bakalım
myangelson Srfblt evet öyle doktorunuza güveniyorsanız onun yönlendirmeleri ile devam edin başkalarının dediklerine takılmayın
myangelson Srfblt aynen öyle oluyor hâlbuki herkesin durumu farklı o yüzden doktorlar herkese farklı tedavi uyguluyor 🤷🏻♀️
Srfblt myangelson evet hani fikir almak için tabiki sormak iyi oluyor bazı şeyleri hakkını yiyemem ama herkesin tedavi süreci farklı ona dikkat etmek lazım ☺️😇
Srfblt Bbgg merhaba, benim doktorum ilk dozunu olduğum için ikinciye gerek görmedi riskli gebeliğim var diye, 2. Dozu olmadım yani çok şükür bir şeyde olmadı yaşamadım 3 ay olcak yaptım doğumu :)