Yetersukrbck_0618 30 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyorum inşallah Ve yatarken ve uzanırken genellikle oluyor çiş geliyor hissi oluyor aşağıda hissediyorum hareketlerini normal mi sizce yaşayan varmı?
miniminibebek Yetersukrbck_0618 benım de en başından beri makat geliş olduğu için hep vajınamda hissediyorum Dr normal dedi makat olduğu içindir dedi 🙊
zlemceylan Yetersukrbck_0618 aynı şeyi bende hissediyorum bazen sanki rahimde hareket ediyormuş gibi oluyor doktor başı yukarıda demişti sanırım makat geliş oluyor di mi
Ebru1234 Yetersukrbck_0618 o yüzden canım. Benim ilk hebeliktede öyleydi sanki ayağını oradan dışarı çıkaracak mis gibi bir his olurdu nefesimi keserdi. Suanki baş aşağı duruyor 30 haftaligiz öyle bir şey hiç olmadı. Yaşayarak öğrendim 😊
GirlandBoy_Mom Yetersukrbck_0618 makat geliş olduğundan kaynaklı olabilir canım eğer öyleyse çünkü benimkide makat geliş halen 32 . Haftaya girdim bugün hep vajina da oluyor hareketleri ve lavobaya gidiyorum çok sık
Burnosunn_annesi Yetersukrbck_0618 benim de öyle kasıklarımda sanki kalp ritmi gibi hıckırık yada hareket hissediyorum en son makt gelişti bakalım gidecem kontrole değişmiş mi