Glcnhsyn Kızlar 32 haftalik oldum bugün 1 haftadır ağrım var bacaga vuruyo komple ve kalcamda batma yapıyor böyle olan var mı yoksa benimki fitiktan mi 😢
asilsmom Glcnhsyn benn🙋🏽♀️Gece iki kere uyaniyorum özellikle sag alt baldirima vuran bi kramp çok acıtıyor canımı😞Allahtan çabuk geçiyor bende tam 32 haftaligim
Nursemomm Glcnhsyn gebelikte ortaya çıkan magnezyum eksikliğinden de kaynaklanabilir hekiminize bildirin gerekli tedaviyi uygulayacaktır
Baby_girl Bende 32.haftami doldurdum 32+1 iz karnınızda kasılma ve sertleşmeler başladı mı bir yere toplanıyor orası sertleşiyor
Glcnhsyn Baby_girl yok öyle bişey olmadı henüz bende fitik var da acaba bu ağrılar normalmi herkesde oluyormu yoksa benmki fitikdan mi diye supelendm
Fatmakcrr Bende 32+3 haftalığım. Gece kramplarım çok oluyor magnezyum kullanıyorum ama pek faydasını göremedim.🤢
Baby_girl Osmansaime ara ara her gün en az bir defa olmaya başladı kontrolumuz e daha var akıntı bel ağrısı sancı yok ama tedirgin etti beni ilk gebeliğim yeni yeni öğreniyoruz