Nonamea Bugün doktor pazartesi günü suni sancı verip yatış vericem dedi. Ne sancı ne acılma var. Suni sancıyı cektikten sınra da doğacağına dair inancımı kaybettim. Yaşayan var mı nolur biri bişey söylesin
rumisam Nonamea benimde ne sancı ne açılma ne de bebek kanala girmiyordu 40+2 suni sancı vereceğim dedi doktorum ama işe yaramayacak gibi duruyor dedi bende bekleyelim en son bekleyebilecegimiz zamana kadar dedim 42+1 hiçbir şey değişmedi artık bende bebekte tehlikedeydik suni almadan direkt sezaryen doğum yaptım doktorun ne diyorsa dinle
Plansizgebe Nonamea bol bol yürüyüş yap, temizlik yap, merdiven in çık, doğum egzersizleri yap, hurma ye ananas ye herşeyi yap bi anda gelir sancılar merak etme boş durma
Nonamea rumisam suni sancıyı hiç açılma olmayan birine nasıl veriyorlar anlamıyorum. Allah kurtarmış dua edin bana da lütfen
Edakayhan Nonamea aynıyım sizinle 40+3 salıya kadar gelmezse 27.sinde banada yatış ve duruma göre fitil suni sanci dedi 1 aydır ağrılarım var düzensiz sancilarim var bugün kontrolüm vardı açılma yok kanalda değil artık bende umudumu kaybettim ve tükendim üstüne durduk yere hasta olma aşamasındayım boğazım şiş burnum tıkalı 🥹 Allah yardımcımız olsun
Nonamea Edakayhan dua edelim en kısa sürede kavuşalım bebeklerimize inşallah cok yıprandım artık bende
rumisam Nonamea eğer bebek kanaldaysa suni sancı yapay kasilmadir bebeği iter dışarı doğru açılmayı doktor ya da ebe alttan müdahale ediyorlar sonra kasılmayla o açılma büyüyor yapay hormon veriyorlar işte doğal olan sancida olan şeyler yapaylada olabiliyor bazen olmayabiliyor işte doktorun olabilecegine öngörüyorsa dene ama yok olmaz diyorsa boşuna kendine bebeğine eziyet çektirme düzgünce ol sezaryenini korkma zor ama sonu çok güzel Allah’ım kolaylaştırsin kolaylıkla sağlıkla güzellikle bebeğine kavuş 💕
20_mayis 40+3 günlük benim de 1 cm acilma var 2 haftadır ilerlemiyor pazartesi suni sancı verilecek ama korkuyorum ilk doğumda kendi sancimla gitmistim😌
hulyaris Nonamea Kızımda bende böyle olmuştum 41 haftalık doğru sezeryan olmak durumunda kaldım çünkü hiç açılmam olmadı sancı vs hiç bişiiiii ama bebek kanaldaydı suni sancı verelim eğer vajinal doğum olmazsa da en azından sütün hemen gelir dedi açıkçası sezeryan o kadar korkutulacak birşey değil gözünüzde büyütmeyin doğumun nasıl olacağına anne veya doktor değil bebeğin kendisi karar veriyor şuan ikinciye hamileyim gene normal deneyeceğim olmazsa da sezeryan olacağım hiç korkum yok :)
Serapaksu066 hulyaris 10 gun önce doğum yaptım özelde * suni sancı almak için gittim hiç açılma olmadan, sancıyı aldıktan 7 sekiz sonra bile açılma olmadı boşu boşuna sancı çekip acil sezeryana alındım yani hiç böyle durumlarda suni denemeyin çektiğim acı yanıma kaldı yani yine de çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Allah yardımcınız olsun
deletedmom7263 Nonamea ne yaptin canim, ben de 40+2 olucam hâla tık yok. Kanala bile girmemis sezaryen istemiyorum