Esrakaya1 Merhaba kızlar, gebelikte kilo almamak için neler yapabilirim yani zayıflamak mümkün değil ama en azından kilo alımını yavaşlatmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum 😭 bu arada 19+5 im 5 kilo almışım😭
panikprenses Esrakaya1 bol su tuketimi karbonhidrati kesmen lazim ve bunlarla birlikte yuruyus yapman lazim yoksa benim gibi 30+3e +15 kiloyla girersin 😏
gunesveguney Esrakaya1 kilo vermekte mümkün kız 🙈 33. Haftadayım 7 kilo verdim hiç almadım bebeğim 32. Haftada 2.200 kilo gelişimi iyi şükür. Sağlıklı besleniyorum çok canım çekmedikçe ekmek vs tüketmiyorum yürüyüş yapıyorum tatlıyı gün içinde meyveden almaya çalışıyorum özel çaba değil içimden böyle geliyo o yüzden yapıyorum ben ama etkisi de güzel oldu biraz genetik de sanırım bi de iki canlıyım diye iki kişilik yemiyorum ☺️
Burcak61 Esrakaya1 ilk gebeliğimde çok güzel su içiyordum ilk 5 ay 1 kilo almıştım doğuma 9 kilo ile gitmiştim ama şu an 15+3 3 kilo aldım su içemiyorum çünkü sürekli kusuyorum hayır kusarken kiloyu nasıl alıyorum onu anlamıyorum cidden 😦
Esrakaya1 gunesveguney bende doktorların dediği gibi üç ara üç ana öğün falan yapmıyorum kahvaltı ve akşam yemeği işte arada da meyve vs yiyorum ama benim zaten hamile kalmadan önce de ödemli bir vücudum vardı onun etkisidir belki yani inşallah🥲🥲