Ummuhandmrdn 20/04 tarihinden kimyasal hamilelik geçirdim fakat ara kanamalarım olmuştu göğüsüm çok ağrıyordu şişdi tekrar test verdim bugün sizce ben hamile olabılır miyim Betahcg 65,09 referans aralığı 0-5,3 çıkmış acil yardım edermisiniz
kalorisizpatates Ummuhandmrdn pozitif canım tebrik ederim betanın artışını takip et. İnşallah sağlıklı olur ve kucağına alırsın❤️🤲🏻
Ummuhandmrdn yesildeniz_ ya insallah oyledir çok sevindim ahhh allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ummuhandmrdn kalorisizpatates ya insallah öyledir pazartesi tekrar kan vereceğim ayyy çok mutlu oldum çok teşekkür ederim 🌸
Ummuhandmrdn merva35 merhaba beta artışı normal den daha az artıyor sağlıklı gebelik oluşmadığı için regl gibi vucut atıyor benim baya ağrılı olmuştu ve uzun sürüyor regl den kanama
Ummuhandmrdn merva35 valla kahverengi den sonra normal kanama başlamıştı siz de tekrar kan verin hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah
Ummuhandmrdn Deletedmom_808 daha önce kimyasal geçirdiğim için ahh varya çok sevinemiyorum şaşkınım okadar korkuyorum ki çok teşekkür ederim tekrar vereceğim bakalım yazarım
Deletedmom_808 Ummuhandmrdn korkma canım inşallah bu sefer sağlıklı olur güzel haberlerini bekliyoruz 😊