Sibelldl mor_menekse1 40 çıktı artık bakalım nasıl olacak planlı bi gebelik değildi bebeğim küçük ve aşılama ile baya tedavilerle 3 yıl sonunda olmuştu şimdi hiç beklemedeğim bir anda ve tedavisiz olmaz diye ufak bir şok yaşadık 🤷♀️
A_nuur19 Eslem2112 bekliyorum bakalım silik bile değil yani hiç çizgi yok erken mi test için ya bilemedim
Gylcu A_nuur19 @Miracle_1 @Mariam1 @Cimcime30 @mor_menekse1 @Ilgaz01 @Eslem2112 kızlar ya bakar mısınız ben dün bebetime kaset test yapmıştım 2 saat sonra çizgi çıkardı ama güvenilir değil sanırım.Bu gün tekrar yaptım ilk idrar değil 5 günüm kaldı çok hayali bi çizgi çıktı ama hemen çıktı bu sefer olabilir mi geçen aylar o kadar fazla yalancı pozitif gördüm ki
Gylcu Cimcime30 çok haklısın ben de hiç inanmıyorum eskiden olsa heyecanlanırdım şimdi diyorum kesin yine yalancıdır
Gylcu Eslem2112 pazartesi predictor express var onu yapmayı düşünüyorum gerçi o bat günü yapılıyormuş ama varsa 3 gün önceden de çıkarır diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
Gylcu Cimcime30 ay malesef yok hiç buralarda internet alışverişi de yok güç bile bi eczacıya predictör sipariş ettirdim o da predictor express miş bat günü yapılan onu yapmak için bekliyorum
Gylcu Miracle_1 bu forumun ana sayfasında sol üst köşede 3 tane çizgi varya oraya girince resim yükleye tıklıyorsunuz sizi yönlendiriyor oraya yükleyip çıkan linki kopyalayıp mesaja yapıştırıyorsunuz 🥰🌸