Gizemce1- Herkese merhaba, bir gebenin günlüğü 20sn kuralını uygulayabilen var mı? Ben pozisyondan dolayı 20 sn kuralını yapamıyorum, ne yapılmalı?
Basakparlar Gizemce1- amuda da kalksan yapsan faydasız olacağı zaman oluyor olmayacağı zaman hiç olmuyor spermler zaten çok hızlı direk gidiyo ayak üstü yapanlar bile hemen kalıyor sabır işi diyorum
Gizemce1- canbebekku21 ilişkiden sonra hemen ayakları biraz yukarı tutuyorsunuz 20sn ama hemen olmalı 😅
Gizemce1- Kelebekkkk34 valla bende anlamadım. Yani cok detay bir soru olunca öyle gönül rahatlığıyla da herkese sorulmuyor ki🙄
minismom Gizemce1- ee esin tutsun 😂 ben daha bekarken arkadas anlatmıstı ilk gece esi bosaldıktan sonra hemen ayaklarını dikmis 15 dk hic indirmesine izin vermeden tutmus oyle 😂😂 hic denemedim oyle seyler
Mucize0 Gizemce1- Yani ilişkiden sonra hemen o şekle girdim biraz belimi kaldırıp ayaklarımı büküp kaldırdım kendimi 20 saniye durup sonra ayaklarımı normal yukarı uzattım
Bittercikolataa Yaptım :) Ovulasyon takibinde iken 20 sn kuralını da denedimmm ve daha çok yeni hamile olduğumu öğrendim 😌
hamilegunlugum5 Hanımlar içeriye b*şalma olursa zaten sperm o kadar hızlı gidiyor ki aslında ayak kaldırmaya falan gerek yok ama tabii yapılmasının bir zararı da olmaz en önemlisi hamilelik düşünmemek kafanın rahat olması