Elif193465 Başlıkta olduğu gibi Arkadaşlar şimdi cumhurbaşkanı açıklamasında 28 mayısta tüm ödemelerin yatırılacağını söyledi neler düşünüyorsunuz?
Cacaege Elif193465 ben 30 Nisanda doğum yaptım oğlumun kimliği çıktı 7 Mayıs da başvurdum devam ediyor yazıyor ödeme aşamasında olanları öderler sanırım
Anneeadayi Elif193465 hangi hesaba yatacak acaba biz başvuru yaptık e devletten ama iban falan istenmedi
Eloo07 Anneeadayi başvuruyu nasıl yaptınız acaba? Bir de süresi var mı ne zamana kadar yapılması gerekiyor?
Merve-metin myangelson hayır canım ben sosyal hizmetleri aradım Halkbank’a yapılacakmış ödeme öyle bilgi verdiler bana
ikibaloglanannesi Merve-metin Ee benim Halkbank hesabım yok ve oraya yatirilmasini istemiyorum ne olacak E devlette tanımladığım hesaba yatirilmasini istiyorum . Ne kadar saçma sistemimiz var ya
myangelson Merve-metin yaa ee benim halkbank hesabım yok eşimin var ona yatırırlar mi acaba bende hala devam ediyor yazıyor bakalım ne zaman yatacak 😅
Merve-metin Balbebek012 benim Halkbank hesabım yok gidip doğum yardım ödemesi alacam demek yeterli heralde önce sistemde onaylanması gerekiyormuş
Merve-metin myangelson bilmiyorum canım benimde Halkbank hesabım yok bende de devam ediyor yazıyor bakalım nolacak
ikibaloglanannesi myangelson benim de yok😂 Ben sırf iki çocukla gidemem diye hesabı tanimlamistim garantiyi e devletten oraya yatsin diye
myangelson ikibaloglanannesi bizde de eşimin var hesabı ama o da tanımlı değil bulunduğumuz ilçede halkbank şubesi de yok 🤦🏻♀️😩