Ervagulcan Nurnurree Allah kolaylık versin bitirirsiniz en azından gözünüze batan rutin olmayan sürekli yapamadığınız yerleri yapın her gün yaptığınız şeyleri zaten doğumdan bir süre sonra yaparsınız sanırım ilk gebeliğiniz
5134 Nurnurree Amin öyle ya mesala okulu var ona göre aman çamaşır kalmasın aman onlara vakit ayirayim diye baya işimi vaktinde yapmaya çalışıyorum.Tabii yaşları 14 10 8 diye birazda şimdiki de doğunca İnşaallah uyudukca yapılır diye umuyorum.
5134 MhysaTheGreat Evet canım şaka diyorum ikiside evin olmazsa olmazı bende halı olmadan rahat edemem şıp şıp
Nurnurree Asortikhanim soda Matik çamaşır sodası mi oluyor ben de var ama koltuk için hiç kullanmadım . Beyaz camasirlar için kullanıyorum genelde . Güzel oluyorsa silerim yarın silicektim salon koltuklarımı:) bir de koltuk rengi farkediyor mu? Nasıl su hazirliyorsun ?
Asortikhanim Nurnurree hiç fark etmiyor dehşet bir temizlik yapıyor ılık su olsun öyle çözülüyor bide tül parçasıyla silerseniz misss gibi yapıyor ben mutfak dolaplarımı hep myle silerim mis gibi oluyor bütün kiri alıyor içine bi deneyin bağımlısı olursunuz instada bir sayfadan görmüştüm bayıldım resmen deneyince
Nurnurree Zehraax yani bence bir süre bu kadar detay yapamayız diye düşünüyorum. Hem o zamanların tadını çıkartmak daha önemli temizlik hep olur :)
Melissayda 36+3 doğum temizliği bugün bitti çok şükür perdeler, camlar, mutfak, banyo, dolap içleri, beyaz eşya altları detatylı temizlik yaptık eşim ve annemle halılarda yıkamadan geldi serdik her yer mis gibi. Doğum çantamda hazır dinlenmeye geçebilirim 🥰
ikibebekbiranne_ Nurnurree 30 haftalığım ufaktan başladım. Bayaaaa ufaktan ama😂 4 kapılı gardrobun sadece tek kapısını yapabildim bugün mesela 😂
Nurnurree ikibebekbiranne_ o haftalarda sürekli yatıyordum ya çok halsizdim ben şimdi biraz daha toparladım da yapabiliyorum 😊
ysee Nurnurree ay evimin her yeri temiz çünkü düzenli olarak yapıyorum ancak yinede böyle ferah olmak istiyor insan 😂 Temmuz sonu ağustos ilk hafta gibi doğumum olcak inşallah, temmuzun ortasında falan koltuklarımı yıkatıp tül perde yıkatıcam cam silmeyle birlikte. Bazalarımı düzenli silerim raflarım çekmece ve dolaplarım hep temiz ve düzenlidir. Ama bu saydıklarım için temmuz ortasını beklicem 😂
Merve_kucuk Nurnurree 35 haftalıkken evi boyattık sonra da temizledik bitti her yer çok şükür 🙏🏻 37+1 oğlumu bekliyorum