Mucize0 Kızlar bat 23. Ben dayanamadıp erkenden yani salı günü test yaptım 116 çıktı, iki gün sonra yani dün tekrar yaptım 360 çıktıı. Doktora ne zaman gitmeliyim ?
Demem Mucize0 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. 5.haftada keseyi görürsünüz, 6.veya 7.hafta da kalp atışını duyarsınız inşallah. 6.hafta daha iyi bir tarih oluyor stresi azaltmak adına. Tabi en doğru kararı siz verirsiniz. 🤍
Hazalert Mucize0 son regl tarihine göre 6.haftanın ortalarında gidersen büyük ihtimalle kalp atışlarını da duyarsın inşallah canım
Morrinah Mucize0 Ben Son son adet tarihimden hesapladığım zaman yedinci haftada gittim 7 + 4’te kalp atışını duydum kes sesini gördüm bebeği gördüm erken gitmememin sebebi Doktorlar boşyere telaşlandırıyor işte boş kese bebek yok kalp atışı yok vs diye direk kürtaj diyorlar ondan dolayı bekledim iyi ki de beklemişim kanamam vs olmadığı için bekledim olsaydı beklemezdim
deryakrgz Mucize0 biz biraz geç öğrenmiştim 5 haftalıkken öğrendik. 5+3 de kesem gözüktü. 8+3 de hem bebeği görüp hem kalp atışını dinlemiştik.
Mucize0 Morrinah Çok doğru söylüyorsunuz.. Ben şuan doktor takipliyim 2 günde bir kan ver diyor sonuçları atıyorum 116-360 şeklinde oldun iki gün sonra tekrar ver dedi büyük ihitmalle 7, haftayı beklemeden çağırıcak beni