MrveeS sendekimsinnn be kusuru kuzum hepsinin ağzı Bi şekilde kapanacak şimdi konuşmak için bu var ilerde başka bişey bulacaklar en iyisi herkese kulakları kapatmak
eflinneva_ minikkurabiyelerinannesi yani şöyle en son 17- 18. Haftada erkeğe benzetmişlerdi bende daha sonrasında gitmedim nasıl olsa bir ay sonra detaylı var diye. Ters köşe yaptı 😅
reyhan03K sendekimsinnn bana kız diyen de oldu erkek diyende ben hep erkek hissediyorum anneler hisseder canım Rabbim gonlumuzdekini nasip eder 🤲🙏 bizlere
sendekimsinnn reyhan03K baba geneli erkek diyo çevremdekilerde eşimde erkek hissediyo doktorda erkeğe benzetti ama ben aşırı kız hissediyordum doktor öyle söyledikten sonra kemdimi erkeğe şartlandordım şuan kesin erkek diye düşünüyorum yanılma olaxagınıda pek zannetmiyorum yurtdışında yaşıyorum doktorun makinasıda iyiydi bnce
Rukiyeinci94 sendekimsinnn Canım daha geçen hafta yani 13 de çıkıntı var erkek dedi bu hafta bacak arasını boş görüyorum dedi.Özel hastane ve doç nasıl anlayamıyorlar anlamadık.Oğlumu 12.haftada öğrendim hiçte sorgulamadım hatta post açtım orda fotoğrafı bile var.
anneyim01 sendekimsinnn evet canm doktorlarda yanılıyor Benim kızıma 8 aya kadar Erkek demişti son anda Kız dedi Onda da şühpeliydi . Sonra ben Kız kıyefti Aldım doğumda hatta Ne cıkacak Şüphede kaldım arada oluyor böyle seyler Dedi Kıyafet alıp almadıgımı sormustu . Aldım hepsi pembe demiştim . sonra Kızın oldu boşa gitmedi dedi gülmştük 😂
anneyim01 sendekimsinnn Devlet canım Özelede gittim Devletdeki doktorum daha icten di cok iyi ilglendi Özel odayı bile doktorum Secti .
sendekimsinnn anneyim01 hani devletteki makinalar iyi olmuyormuş ya o yüzden bilememiş olabilirler canım
BusraUfuk Benimde o haftalarda erkek olma ihtimali var , fakat klitoris cikintisida olabilir demisti . Dedigi gibide oldu sonraki kontrolde kizimiz olacagini ogrendik 😂
anneyim01 sendekimsinnn Olablr canım Ama doktorum mükemmeldi Allah iyilerle karsılaştrsın . Doktor olrak .
Keserhalime @"emine_22 hiç bilgim yok sırtından anladım gibi dedi özeldi doktorumuz sonra emin olamadı sanki eşinin kliniğine yönlendirdi ordada kendini göstermedi