Leylak34 Kizlar bebek hediyeligi yaptırmak konusunda kararsizim sizler yaptiracakmisiniz birseyler yaptiracaksaniz kaç adet olacak?
Beyzanur0006 Leylak34 Ben doğumdan sonra kırkım çıkınca Mevlüt okutmayı düşünüyorum gelecek olan misafirler için 60 adet magnet yaptırdım trendyoldan 60 tanesini 300 tl ye yaptırdım
NoName_ Leylak34 benim annem epoksi filan yapıyor ben ona yaptırmayı düşünüyorum magnet,mevlüd okuturmuyum bilmiyorum doğumda devlet hastanesinde olacak gelene birşey dağıtmam belki eve gelene veririm diye düşündüm 20/30 tane olabilir
Beyzanur0006 irem111 https://ty.gl/bb5qm1j4ksoys Linki bu açamazsanız satıcı ismi Pi Dekorasyon Ay üstünde oturan ayıcıklı bi magnet var onu sipariş ettim 50 adeti 230 tl olan bi var bi de 20 li satılan var 130 tl ye ben 20 li den 3 tane sipariş ettim 300 e düştü kalitesinden de memnun kaldım
Kvsr46kvsr Leylak34 valla yaptırmıcam, stresli geçiriyorum iki haftayı.annem ve bi kaç arkadaşım dışında bi Allahın kulu arayıpta sormuyor 😅 bide onlar için hediye mi yaptırıcam , hiç kusura bakmasınlar. Hatta evime bile gelmesinler 🤷🏼♀️👍🏻👍🏻
gezentianne Leylak34 Benim hastaneye gelen gidenim cok olur 60 tane kolonya yaptırdım 50 tane de anahtarlık. 20′şer tane eve gelecekler için ayırdım. Orda hemşirelere bile verirsiniz :)